Gå til hovedindhold

Se første trailer til ny dansk Netflix-serie: Fertilitetslæge bliver hemmeligt gravid med ekskærestens sæd

Det romantiske komediedrama 'Skruk' har snart premiere

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Det er med både humor og dramatisk kant, at den første trailer til den kommende Netflix-serie Skruk folder sig ud. Den kan du se nederst i artiklen.

Her er nemlig alt fra romantiske forviklinger til hemmelig fertilitetsbehandling og temaer som forældreskab på spil, når man følger fertilitetslægen Nana.

Dramaet skydes for alvor i gang, da Nana i beruset tilstand inseminerer sig selv, men dog ikke med hvilken som helst sæd: Det er nemlig ekskærestens. Nana ender med at blive gravid, hvilket bliver starten på sin del af både store og små problemer for hende.

LÆS OGSÅ: Netflix laver sin første danske komedieserie om en læge, der stjæler sin ekskærestes sæd

Nana kan selvsagt ikke skjule sin graviditet for evigt, hvorfor hun står overfor udfordringen at skulle forklare sin situation. Samtidig vil hun forsøge at vinde netop ekskæresten tilbage, hvilket han ikke just er videre interesseret i.
 
Nanas hemmelige graviditet giver hende imidlertid også mulighed for at se sine kvindelige klienter i et andet og nyt lys. Problemerne for hende vokser sig dog blot større og større, så hvordan navigerer man lige i dette kærlighedskaos og graviditetsproblematik?

'Skruk' byder udover Josephine Park som Nana bl.a. også på Olivia Joof Lewerissa, Simon Sears, Charlotte Munck, Mikael Birkkjær, Tammi Øst, Emil Prenter og Thomas Levin.

'Skruk' består af seks afsnit og får premiere globalt på Netflix den 8. juni.

Inspiration til hjemmebiografen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder for at få:

  • Nyheder
  • Streamingtips
  • Guides
  • Konkurrencer
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.