Gå til hovedindhold

Adam Sandler-komedie er årets mest sete Netflix-film i USA

Polsk sexfilm er dog etter i hele verden

Skrevet af Martin Møller KloockSamarbejdet mellem Adam Sandler og Netflix fortsætter med at bære frugt, og skuespilleren er lige nu aktuel i halloween-komedien Hubie Halloween. Ifølge Variety indtager den titlen som den mest streamede Netflix-film i USA i 2020. Kun den polske Netflix-sensation ‘365 dage’ overgår den på Netflix’ globale rangliste.

Hvad mere er, så er filmen - på grund af Coronapandemien - muligvis den mest sete nye film i USA i 2020, da ’Hubie Halloween’ nærmest ikke har haft konkurrence fra film i de amerikanske biografer.

Dermed fortsætter Adam Sandler sin succesfulde Netflix-filmografi, og streaminggiganten har således forlænget samarbejdet med komikeren for yderligere fire film. Sandler er en populær herre hos Netflix og har også haft succes i mere alvorlige roller i film som The Meyerowitz Stories og ikke mindst den prisvindende Uncut Gems.

Hubie Halloween

I ‘Hubie Halloween’ spiller Adam Sandler den titulære Hubie Dubois, en mand der til trods for at være til grin for hele byen og offer for talløse practical jokes, stadig våger over byen hvert år til halloween. Men til dette års halloween viser der sig ugler i mosen, og det er op til Hubie at klare ærterne.

Med i filmen er også Sandlers faste komiske makkere, så forvent både at se Rob Schneider, Ben Stiller og Kevin James samt genkendelige ansigter som Ray Liotta og Noah Schnapp, kendt fra Stranger Things.

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.