Gå til hovedindhold

Afsløret ved verdenspremieren: Hollywood-stjerne har rolle i 'Riget 3'

Han spiller Lucifer!

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Rollelisten til Lars von Triers Riget 3: Exodus er allerede vanvittig imponerende med nogle af de største stjerner fra Danmark og Sverige, herunder Bodil Jørgensen, Nikolaj Lie Kaas, Mikael Persbrandt, Ida Engvold, Alexander Skarsgård, Ghita Nørby og mange, mange flere.

Men just som man troede, at det ikke kunne blive vildere, så er det nu afsløret, at Hollywood-stjernen Willem Dafoe medvirker! 

LÆS OGSÅ: Derfor laver Hollywood-stjerne sin første danske serie efter 15 år i udlandet 

Det er kommet frem efter, at serien har haft sin verdenspremiere på filmfestivalen i Venedig. Det skriver flere internationale og danske medier, herunder bl.a. Varierty.

Willem Dafoe skulle efter sigende spille intet ringere end den djævelske Lucifer - der danser rundt på det danske Rigshospital.

Det er ikke første gang, at den respekterede skuespiller samarbejder med Lars von Trier, da Dafoe spillede hovedrollen i danskerens kontroversielle Antichrist.

'Riget: Exodus' får premiere den 9. oktober på Viaplay.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.