Gå til hovedindhold

Bekræftet: Skurk fra 'The Batman' får sin egen HBO-serie

DC-universet fortsætter

josephine@kino.dk
Skrevet af josephine@kino.dk


I 'The Batman' gør Colin Farrell sit indtog som Oswald 'Oz' Cobblepot aka The Penguin, og var man glad for den præstation, så kan man glæde sig til meget mere!

Det er nemlig nu officielt blevet bekræftet, at HBO Max har bestilt en serie omhandlende Batman-skurken.

I et interview med Rotten Tomatoes teaser Farrell den kommende Penguin-serie.

I modsætning til Danny DeVitos Penguin, som var mere flamboyant og decideret pingvin-lignende, er instruktør Matt Reeves bud på den famøse karakter mere realistisk og dyster, hvilket tiltrak Farrell til rollen: 

- Hans ambition, sårbarhed og hans humor. Det var bare toppen af isbjerget af, hvad der tiltalte mig ved filmen.

- Men der var også små øjeblikke med Oz i manuskriptet, som Matt har skrevet, hvor der også var humor og akavethed.

På trods af, at Penguin er en mindre birolle i 'The Batman', så har Farrell allerede gjort sig bemærket som den uigenkendelige gangster med en tyk New York accent. Om den kommende serie, udtaler Farrell:

- Hans oprindelseshistorie, hvorfor han er den mand han er og den slags er med. Hvis vi får seks til otte timer til at udfolde det, tror jeg, at karakteren bliver enormt sjov, fascinerende og brutal.

Farrell håber at serien får lov til gå hele vejen, så man kan udforske Oz’ historie til fulde:

- Det kunne være fedt at udforske den vold og det mørke som en R-rating ville tillade.

Både Farrell og Reeves har sammenlignet Penguin med Fredo Corleone i The Godfather og The Godfather: Part II. I 'The Batman' er Oz endnu ikke blevet Penguin, men arbejder i stedet for Carmine Falcone.

Uanset hans ambitioner, bliver Oz endnu ikke taget alvorligt af dem han omgås i den kriminelle underverden. Dylan Clark, som er producer på serien, sammenligner den kommende serie og Oz’ stigning i graderne i takt med han bliver mere magtfuld med Tony Montana i Scarface.

Sammenligningerne med disse ikoniske gangsterkarakterer lægger helt klart op til, at en R-rating vil gavne serien og dens indhold (Farrell måtte fx ikke ryge i den nye film). I så fald kan man lave en mere moden og voldelig historie, som kan yde Penguin karakteren og hans historie retfærdighed.   

'The Batman' instruktøren Matt Reeves er executive producer på serien, og Lauren LeFranc (Agents of S.H.I.E.L.D.) står for manuskriptet.

Efter sigende er serien også baseret på en idé fra Matt Reeves, der gik til Warner Bros. med tanken om, at evt. 'The Batman 2' kunne følge netop The Penguins historie om at blive mafiaboss, hvortil de svarede "Det vil vi gerne lave til en tv-serie".

Find billetter til 'The Batman' her:

 

 

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder.

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.