Gå til hovedindhold

Michael Keaton spiller Batman i endnu en DC-film - mens Ben Affleck er færdig i rollen

Den 70-årige skuespiller er slet ikke færdig med at spille Nattens ridder

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Første gang, Michael Keaton tonede frem for verden iført den ikoniske Batman-dragt, var i Tim Burtons Batman i 1989. Anden gang var i opfølgeren Batman Returns fra 1992.

Vi skulle dog skrive 2021, før vi kunne bringe nyheden om, at Keaton vil gentage sin superhelterolle. Det gør han nemlig i den kommende The Flash, hvor Ben Affleck også gentager sin rolle som Batman, mens Ezra Miller indtager filmens titelrolle.

Det bliver dog - øjensynligt - Afflecks sidste tur i dragten, da han for nyligt har udtalt, at han er færdig med rollen.

Det stopper dog ikke der for den 70-årige skuespiller. Nu er det nemlig kommet frem, at Keatons Bruce Wayne også vil være at finde i den kommende Batgirl. Det skriver Entertainment Weekly. Vi mangler dog stadig at få en officiel bekræftelse.

LÆS OGSÅ: Hovedrollen til ny Batgirl er fundet - solofilm om superhelten er på vej

I så fald, at nyheden er rigtig, så slutter Keaton sig til rollelisten på DC-filmen fra Warner Bros., hvor man finder Leslie Grace som Barbara Gordon aka Batgirl, mens J.K. Simmons er kommissær Gordon, Brendan Fraser er skurken Garfield Lynns aka Firefly og Jacob Scipio ses i en endnu ukendt rolle.

Der er dog pt. heller Ikke yderligere detaljer om, hvordan Keatons rolle som Batman i så fald vil indgå i filmens historie eller om, hvordan en mulig forbindelse til 'The Flash' vil kunne udfolde sig.

'Batgirl' handler om kommissær Gordons datter Barbara, som man her følger blive til den kappeklædte superhelt. Filmen instrueres af Adil El Arbi og Bilall Fallah, der bl.a. har stået bag roret på Bad Boys for Life.

'Batgirl' er sat til at få premiere på HBO Max i 2022.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.