Gå til hovedindhold

De første reaktioner på ny serie: En værdig afløser til 'Game of Thrones'

Drage-serien lander snart på HBO Max

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Tre år efter, vi så det sidste afsnit af den monumentale Game of Thrones, kan fans af HBO-serien snart vende tilbage til det store fantasy-univers med spinoff-serien House of the Dragon.

Den nye serie foregår et par hundrede år før begivenhederne i 'Game of Thrones', hvor vi kommer ind på livet af Targaryen-familiens fortid, mens magten om tronen også udspiller sig.

'House of the Dragon' har premiere på HBO Max den 22. august, men allerede nu er de første reaktioner på prequel-serien landet, da en håndfuld journalister har fået lov til at se pilot-afsnittet.

Vi har samlet en håndfuld af reaktionerne på 'House of the Dragon' herunder:

The Wrap, Brandon Katz:

- Pilot-afsnittet af 'House of the Dragon' forklarer meget effektivt sin kontekst i forhold til 'Game of Thrones', introducerer dens hovedkarakterer og opstiller den centrale konflikt i serien […] Absolut en værdig afløser indtil videre.

Collider, Steven Weintraub:

- Jeg kunne ikke lide den sidste sæson af 'Game of Thrones'. Overhovedet. Men jeg må indrømme, at seriepremieren på 'House of the Dragon' er virkelig god, og jeg vil helt sikkert fortsætte med at se med.

Cat Combs:

- Jeg vidste ikke, hvor meget jeg savnede Game of Thrones-temasangen, før jeg hørte den i aften til House of the Dragon-premieren! Det første afsnit er fantastisk! Jeg kan ikke vente med at se, hvad der bliver det næste.

Collider, Christina Radish:

- For dem, der er nysgerrige efter serien, uden spoilere, kan jeg sige, at det jeg virkelig var vild med, er det faktum, at den stadig føles episk i skala og omfang, mens den fortæller en personlig og intim historie om en familie, der fremviser både kærlighed og dysfunktionalitet.

David Light:

- WOW, venner, bare WOW […] de har virkelig ramt plet. Bare wow.

'House of the Dragon' har premiere på HBO Max den 22. august.

Inspiration til hjemmebiografen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder for at få:

  • Nyheder
  • Streamingtips
  • Guides
  • Konkurrencer
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.