Gå til hovedindhold

Første reaktioner på ny 'Dexter': Seriemorderen er tilbage i blodig, sjov fortsættelse

Den populære serie er snart tilbage

Skrevet af Emil Blæsild Johansen


Da den ellers populære serie Dexter fik sin afslutning tilbage i 2013 efterlod slutningen mange fans skuffede. Af den grund er mange også spændte på at se, om den kommende fortsættelse Dexter: New Blood kan rette op på fortidens fejltagelser.

Flere amerikanske medier har fået adgang til de første afsnit af den nye serie, og anmeldelserne lyder umiddelbart lovende. Det lader til, at vi kan glæde os til snart at se gode gamle Dexter tilbage på sit blodige spor.

- For de fans, som var skuffede over den originale series slutning, virker 'New Blood' rigtigt lovende – jeg krydser fingre for, at slutningen kan følge op på det, skriver Collider.

Mediet kalder samtidig den nye serie for ”en solid genoplivning, der måske faktisk kan rode bod på den originale slutning”.

Decider beskriver 'New Blood' som en ”latterligt sjov genoplivning” og skriver yderligere:

- Det er modigt, det er blodigt, og det er fuld af gode præstationer. […] Serien går tilbage til sin elskede hovedkarakter for at give ham – og fansene – en ordentlig afslutning. I forhold til dét er 'Dexter: New Blood' en triumf.

I serien følger vi seriemorderen Dexter ti år efter afslutningen på den oprindelige serie. Her lever han en stille tilværelse i det nordlige USA under et nyt navn. Fortiden er dog ikke til at slippe af med, og Dexter bliver nødt til at se sin indre dæmon i øjnene, da gamle bekendtskaber dukker op.

Også hos Uproxx er man begejstrede for genoplivningen:

- 'New Blood' gør meget – i hvert fald i de første fire episoder tilgængelige for anmeldere – for at rette op på tingene og bidrage med noget friskt.

Det helt store spørgsmål forbliver dog, hvorvidt 'Dexter: New Blood' kan vaske fortidens synder væk:

- Sammenlignet med hvor vi efterlod ham, så er Dexter tilbage på et sikrere grundlag. Vi venter stadig på at se, hvorvidt 'New Blood' styrer franchisen til et bedre hvilested eller ind i endnu en orkan af skuffelse, skriver Hollywood Reporter.

Også hos The Wrap håber man på en endelig forløsning.

- Vi har måske ikke noget imod, at Dexter fortsat slår ihjel, og vi vil højst sandsynligt fortsat holde med ham, uanset hvad han gør. Men det ville være rart at få nogle svar denne gang. 

'Dexter: New Blood' får premiere den 8. november på Paramount+.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.