Gå til hovedindhold

Afsløring: Her Dexters nye jobtitel og hemmelige identitet - se den nye teaser

Sæson 9 bliver mørkere end de tidligere sæsoner

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Du kender den moralsk styrede seriemorder under navnet Dexter Morgan og med jobbet som blodekspert hos Miamis politi. Det er i hvert fald sådan, han optrådte i seriens første sæsoner.

I den kommende nye, niende og 10 episoder lange sæson er det med både nyt alias og nyt job, når Dexter træder ind på scenen igen.

Nu har Michael C. Halls glansrolle nemlig fået aliasset Jim Lindsay og arbejder som sælger hos det såkaldte Fred's Fish & Game. Det har Showtime fornyeligt offentliggjort på Twitter.

Det lyder egentlig også som et ganske ideelt alias og job for en aktiv seriemorder. For med både et helt almindeligt job og ikke mindst med adgang til åbent vand, vil vores antihelt måske nok relativt nemt blende ind og samtidig kunne skaffe sig af med sine ofre.

 

Dexter


Den kommende sæson 9 forventes desuden også at blive mørkere end de forgangne otte sæsoner, fortæller skuespillerinden Jamie Chung, der vil være at finde i den kommende sæson som en true crime-podcaster.

Hun hentyder endvidere til, at man udover Michael C. Hall måske kommer til at se andre af seriens originale skuespillere vende tilbage.

I starten af maj udtalte James Remar sig dog noget anderledes om den kommende sæson. For skuespilleren - der indtog rollen som Dexters far, Harry Morgan - afkræftede nemlig, at han skulle være involveret i seriens tilbagekomst. Det samme skulle ifølge ham også være tilfældet med øvrige gamle kendinge fra serien.

Det er dog muligt, at Jamie Chung kan have talt over sig, og vi alligevel kommer til at få gensyn med karakterer fra seriens første otte sæsoner. Det finder vi ud af, når Dexter sæson 9 får premiere dette efterår.


I skal heller ikke snydes for en frisk ny teaser-trailer for den kommende sæson. Den kan kan I se herunder, hvor man møder en munter Dexter, der under sit nye navn i den grad lader til at være vellidt af sin nye bys beboere... men mørket gemmer sig lige under overfladen, da han også har et godt øje til skarpslebne dolke.

Relaterede nyheder

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.