Gå til hovedindhold

Øksen er slebet i ny mini-teaser for ’Dexter’ sæson 9

Begynder seriemorderen at dræbe igen?

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Første gang verden stiftede bekendtskab med den moralsk bevidste seriemorder Dexter Morgan på tv var med seriens første sæson i 2006, mens sidste afsnit i seriens finalesæson blev sendt i 2013.

Den ottende sæson skulle i hvert fald have været det sidste, vi så til Dexter på tv. Men nu, hele otte år senere, vender den forhenværende blodekspert hos Miamis politi altså tilbage i en niende sæson, der består af 10 afsnit.

Nu er der offentliggjort en ultrakort teaser for den kommende sæson - og noget kunne tyde på, at Dexter vender tilbage til sine morderiske rødder, hvor man i teaseren bl.a. ser en økse solidt plantet i en træstump.

Den niende sæson kommer til at foregå 10 år efter sidste afsnit i sæson 8. En finale som en del af seriens fans ikke just var vildt begejstrede for. Spørgsmålet er så bl.a. nu, om Michael C. Hall kan “rette op på” dette, når han til efteråret vender tilbage i rollen som Dexter.

Dexter - sæson 9 forventes at få premiere i efteråret 2021 på Paramount +

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.