Gå til hovedindhold

Gensyn med ikonisk fantasy-karakter: Se den første trailer til 'Willow'

80'er-eventyret bringes til live senere i år

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Det var med Ron Howard i instruktørstolen og selveste George 'Star Wars' Lucas bag historien, at verden i 1988 første gang mødte Willow i eventyrfilmen af samme navn.

I filmens titelrolle fandt man Warwick Davis, som har haft roller i bl.a. flere Star Wars-film og Harry Potter-franchisen samt som den gnæggende skurk i gyset 'Leprechaun'. Rollelisten blev endvidere indtaget af bl.a. Val Kilmer og Joanne Whalley.

LÆS OGSÅ: 5 fantastiske fantasy-film fra 80'erne

Nu mere end 30 år senere vender Warwick Davis tilbage i sin ikoniske titelrolle med serien Willow, der udspiller sig i samme eventyrlige univers.

Seriens episke og stemningsfulde første trailer er nu landet. Den kan du se herunder. Bered dig på magiske kuldegysninger!

'Willow' består af otte episoder og følger en umage gruppe af helte, der begiver sig ud på en farlig rejse til fjerne egne langt fra deres hjem. Det bliver en eventyrlig færd, hvor de både kommer til at møde indre dæmoner og samtidig må stå sammen om at redde verden.

'Willow' har premiere på Disney+ den 30. november.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.