Gå til hovedindhold

Haglet ned af anmelderne: Ny Netflix-film med Dwayne Johnson sætter seer-rekord

Action-komedien 'Red Notice' er vildt populær

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Med en rolleliste bestående af Dwayne "The Rock" Johnson, Gal Gadot og Ryan Reynolds er det ikke underligt, at alverdens Netflix-seere har kastet sig frådende over filmen Red Notice.

Action-komedien, der handler om en Interpol-agent, som jagter verdens mest eftersøgte kunsttyv, har ifølge filmens stjerner den største åbningsdag for en Netflix-film.

- Wow #RedNotice er Netflix’ største åbning på en enkelt dag nogensinde, skriver Ryan Reynolds på sin Instagram-profil.

'Red Notice' har ellers fået en hård medfart blandt anmelderne. På Rotten Tomatoes ligger gennemsnittet på sølle 36 %. Og herhjemme er Soundvenues anmelder Henrik Reinberg Simonsen langt fra tilfreds med, hvad han har set:

- Netflix bør få udstedt et rødt kort for at smide historiske 200 milllioner amerikanske dollars i dette inderligt uoriginale og charmeforladte makværk, skriver Simonsen i sin en-stjernede anmeldelse.

Seerne har dog også afgivet deres stemme på Rotten Tomatoes, og her ser det anderledes positivt ud: Hele 92 % kan lide filmen, som man kan se i den såkaldte Audience Score.

'Red Notice' kan ses på Netflix – så kan du selv bedømme, hvem du er enig med.

Se traileren herunder:

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.