Gå til hovedindhold

Ny Netflix-komedie er inspireret af kaotiske Jurassic World-optagelser under corona

Judd Apatow instruerer stjernespækket rolleliste

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Judd Apatow, manden bag komiske ny-klassikere som The 40 Year Old Virgin og Knocked Up samt sidst års undervurderede The King of Staten Island, er på vej med en pandemi komedie sat i filmverdenen under corona.

'The Bubble' er titlen, og filmen laves direkte til Netflix med en imponerende rolleliste, der bl.a. tæller Pedro Pascal, Karen Gilligan, Leslie Mann, David Duchovny og Borat 2-stjernen Maria Bakalova.

Meta-komedien følger en gruppe skuespillere, som er fanget i en corona-boble på deres hotel, mens de prøver at færdiggøre produktionen af en stor Hollywood-film.

Kilder til Hollywood Rapporter afslører, at 'The Bubble' faktisk er inspireret af virkelige hændelser. Den skulle nemlig tage udgangspunkt i de dokumenterede kaotiske optagelser til den kommende Jurrasic World 3: Dominion.

Dinosaur-filmen blev indspillet under corona-pandemien i London sidste år, derfor var holdet i karantæne sammen i månedsvis, hvilket gav visse gnidninger – og positive corona-tests.

Ifølge en kilde skulle en fra holdet på Jurassic World-filmen have fortalt Apatows hustru, Leslie Mann, om op- og nedturene fra produktionen. Hvilket Apatow synes lød som en god idé til en sjov film.

Pascal og Gilligan spiller hovedrollerne i filmen-inde-i-filmen, mens Mann og Duchovny er et fraskilt filmstjerne-par, der fanges under samme tag med deres teenagedatter. Måske inspireret af virkelighedens Laura Dern og Jeff Goldblum, som datede i 90'erne og igen var samlet på 'Jurassic World 3'.

Netflix har dog afvist nogen tilknytning til Jurassic World-filmen.

Apatow instruerer og har skrevet 'The Bubble' sammen med Pam Brady (Team America). Optagelserne er startet, og filmen forventes at udkomme på Netflix inden sommeren 2022

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.