Gå til hovedindhold

Robert Pattinson vender tilbage som Batman i ny serie

Skurk er dog i centrum

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Det er blevet afsløret, at Robert Pattinson igen skal spille Batman i den kommende serie The Penguin på HBO Max. Det fortæller Hollywood-insideren Jeff Sneider til Hot Mic Podcast.

Vi har hele tiden været bekendt med, at Colin Farrell vil gentage sin rolle som skurken Oswald ”Penguin” Cobblepot fra The Batman, men nyheden om Pattinsons optræden som Nattens ridder kommer som en positiv overraskelse.

Vi er i det hele taget ret meget oppe og køre over, at Farrells Penguin får sin egen serie, for han var klart et af de bedste elementer i 'The Batman', og vi forventer, at hans rejse fra håndlanger til gangsterboss sker i løbet af seriens episoder.

LÆS OGSÅ: Ny serie vil følge direkte efter 'The Batman'

Cristin Milioti er blevet castet som Sofia Falcone, der er datter til Cobblepots tidligere arbejdsgiver, Gothams helt store gangsterkonge, Carmine Falcone. Derudover er Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell og Rhenzy Feliz med i ukendte roller.

Hvis Sneiders afsløring holder stik, så er det også glædeligt, at vi kan se Pattinson iført flagermuskostumet en del tidligere, end den annoncerede The Batman Part 2 i 2025.

'The Penguin' rammer nemlig HBO Max i år – dog på en endnu ikke annonceret dato.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.