Gå til hovedindhold

Ny serie vil følge direkte efter 'The Batman'

Colin Farrell afslører nye detaljer som sit næste projekt

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Skuespilleren Colin Farrell har været på en længere presseturné i forbindelse med en prisvindende præstation i filmen The Banshees of Inisherin. Næste projekt bliver HBO Max-serien The Penguin, der er en opfølger til den Matt Reeves-instruerede superheltefilm The Batman. Nu har Farrell givet os helt nye oplsyninger omkring serien.

- Det starter omkring en uge, efter 'The Batman' slutter, udtaler Farrell til mediet Extra.

- Så Gotham er stadig delvist oversvømmet. Jeg læste det første manuskript til det første afsnit, og det starter med mine fødder, der plasker gennem vandet på Falcones kontor. Selv det alene, da jeg læste det, fik mig til at tænke: 'Åh, Jesus!'

LÆS OGSÅ: Tag quizzen: Hvor godt kender du Batman-filmene?

Colin Farrell spiller som forventet Oswald Cobblepot, der i ’The Batman’ er gangsterbossen Falcones håndlanger, men som nu forventes at få en mere ledende rolle i Gothams underverden. Indtil videre er der ikke andre skuespillere offentliggjort, så vi ved fx ikke, om Robert Pattinson optræder som Batman i serien.

- Det er bare et spændende perspektiv. Jeg elsker den karakter. Jeg blev grådig. Jeg følte ikke, at jeg havde fået nok, fortæller Farrell om sin tilknytning til rollen.

The Penquin har endnu ingen premieredato, men Farrell kan opleves i biografen i The Banshees of Inisherin den 26. januar 2023.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.