Gå til hovedindhold

Rumvæsen vil knalde med flest mulige gymnasieelever i dansk ungdomsfilm

'Jomfruer fra rummet' kan ses i hjemmebiografen

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Den danske ungdomskomedie Jomfruer fra rummet kan lige nu købes digitalt hos diverse tjenester.

Filmen, der havde biografpremiere februar i år, er en grovkornet komedie for unge, der blander science fiction-elementer ind i "gå-til-grænsen"-humor. Se traileren nederst.

Gymnasietiden er ved at være ovre for den generte Gustav og hans bedste ven Buller. De to outsidere tænker på sex - og taler hele tiden om det.

Gustav er håbløst forelsket i den populære Barbara, som knap nok er klar over hans eksistens. Men drengenes liv ændres totalt, da et rumvæsen i skikkelse af en flot fyr ved navn Allan pludselig dumper ned fra himlen og flytter ind hos Gustav.

Uden at kende til Allans plan om at overtage jorden ved at forplante sig med flest mulige, danner Gustav og Buller et særligt venskab med ham. Det går dog op for både Gustav, Buller og Allan, at sex handler om meget mere end forplantning, og dén sandhed ændrer deres verden for altid.

LÆS OGSÅ: Sexscener, hudfarvede bleer og et ordentligt alien-lem: 'American Pie' inspirerede ny dansk film

Albert Rosin Harson spiller hovedrollen som Gustav i filmen, som også har Milo Campanale, Zelma Lewerissa og Tobias Maj Stelzner på rollelisten.

Da vi mødte Harson og filmens instruktør Peter Molde-Amelung til et interview i forbindelse med filmens biografpremiere, talte vi bl.a. om sexscenerne, der ifølge skuespilleren var yderst akavede at indspille:

- Selve sexscenerne blev gjort meget professionelt. Vi havde en koordinator på, der svarer lidt til en stuntmand, og vi blev tapet ind i alle mulige forskellige ting, der gjorde, at vi næsten ikke rørte hinanden. Noget af det mest usexede jeg har lavet, det var sexscenerne på ’Jomfruer’.

'Jomfruer fra rummet' kan købes på fx Blockbuster, SF Anytime og Rakuten TV, mens den kan lejes fra den 22. maj.

Jomfruer fra rummet
Trailer

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.