Gå til hovedindhold

Se fuldskægget Anders Matthesen i traileren til ny dansk HBO-serie

’Kamikaze’ udkommer til november på HBO Max

Skrevet af Emil Blæsild Johansen


Til november udkommer den første danske HBO-serie nogensinde, og du kan allerede nu se traileren til Kamikaze. Se den nederst i artiklen.

I 'Kamikaze' følger vi den 18-årige, fandenivoldske og charmerende Julie på en genopdagelsesrejse, efter hun har mistet sine forældre og bror i et flystyrt. Julie står pludselig og er helt alene og efterladt i et kæmpe palæ, og har i princippet alt det, andre kun drømmer om: ungdom, skønhed og penge – masser af penge.

Men materielle goder betyder ingenting for Julie længere, og hun er tvunget til at genfinde meningen med livet. Derfor begiver hun sig ud på en turbulent og vild rejse, der fører hende fra hjemlandet, Danmark, til alle hjørner af verden.

Serien er baseret på Erlend Loes roman, ’Muleum’, og havde verdenspremiere på festivalen Series Mania i Frankrig, hvor hovedrolleindehaver, Marie Reuther, vandt prisen for bedste skuespillerinde.

I traileren får vi også det første at se til en fuldskægget Anders Matthesen, der i serien spiller psykologen ”Psyko-Bo”, som lader til at skulle hjælpe Julie med at bearbejde sin sorg. Anders Matthesen er lige nu biografaktuel med Ternet Ninja 2.

'Kamikaze' får premiere til november.

 

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder.

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.