Gå til hovedindhold

Sommerguide: 10 nye film du gik glip af i biffen

Blockbuster.dk leverer din sommer-underholdning (sponsoreret)

Skrevet af kino.dk


Sponsoreret indhold:

Det bedste ved gode film er, at de er lige gode, om du ser dem i regnvejr eller på en lun sommeraften - og vi har her samlet en skarp liste med nye titler til din ferie-underholdning!

En pandemi og andre ting har holdt flere film fra biograferne, men du bør ikke gå glip af en masse spændende, rørende og sjove oplevelser. Derfor har vi samlet en liste med dugfriske film til din hjemmebiograf fra Blockbuster.dk.

God sommer og nyd filmen!

Blockbuster
Retfærdighedensryttere.jpg


Retfærdighedens ryttere

Mads Mikkelsen og Nikolaj Lie Kaas står i spidsen for en af sidste års største og bedste danske film, Retfærdighedens ryttere, som nu kan opleves i hjemmebiografen.

Militærmanden Marcus må vende hjem til sin teenagerdatter, da hans kone dør i en togulykke. Men er det virkelig et uheld?

Det stiller matematiknørden Otto spørgsmålstegn ved, der sammen med sine to excentriske venner, Lennart og Emmentahler mener at have beviser. Marcus gør sig nu klar til hævn!

'Retfærdighedens ryttere' er skabt af manden bag ny-klassikere som Blinkende lygter, De grønne slagtere og Adams æbler – og hvis du har været flad af grin over dem, så er hans nye action-komedie et must!

Lej eller køb 'Retfærdighedens ryttere' på Blockbuster.dk her.

Mortal Kombat


Mortal Kombat

Det populære kampsport-spil Mortal Kombat bliver vækket til live i denne nye, blodige actionfilm.

'Mortal Kombat' er fyldt med velkendte spil-favoritter som Sub-Zero, Sonya Blade og Liu Kang, men det er det nye navn, MMA-fighteren Cole Young, som er filmens hovedperson. Cole bliver helt uvidende blandet ind en kamp om liv, død og jordens eksistens, og snart må han finde sine sande styrker frem.

Hvis du er fan af de oprindelige spil eller elsker hårdslående actionfilm, så er det ’Mortal Kombat’, du skal trykke play på.

Lej eller køb 'Mortal Kombat' på Blockbuster.dk her.

ThoseWhoWishMeDead.jpg


Those Who Wish Me Dead

Angelina Jolie har hovedrollen i denne intense thriller, instrueret af manden bag mesterværker som 'Sicario' og 'Wind River'.

Jolie spiller den kvindelige brandmand, Hannah, der både skal flygte fra en faretruende skovbrand og beskytte en teenagedreng, som jagtes af to iskolde lejemordere.

Lej eller køb 'Those Who Wish Me Dead' på Blockbuster.dk nu.

Nomadland.jpg


Nomadland

Den store Oscar-vinder Nomadland er en filmisk bedrift, der tog prisen som Årets bedste film, Årets instruktør og Årets hovedrolle.

Netop hovedrolle Frances McDormand leverer en af karrierens bedste præstationer, som den 60-årige enke Fern, der efter at have tabt alt begiver sig ud på både en fysisk og mental rejse gennem USA's landskab som en moderne nomade.

En smuk film, der kan sætte livet i et nyt perspektiv på en sommeraften.

Lej eller køb 'Nomadland' på Blockbuster.dk her.

Godzilla.jpg


Godzilla vs. Kong

To af filmhistoriens største monster-giganter møder hinanden i denne episke storfilm.

Da Godzilla angriber et forskningscenter i Florida, må menneskeheden finder sig en allieret i kampen mod kæmpeøglen. Derfor skal en ekspedition hente gorillaen King Kong som modsvar.

De to monstre får menneskeligt modspil af bl.a. Alexander Skarsgård, Rebecca Hall og Stranger Things-stjernen Mille Bobby Brown.

Lej eller køb 'Godzilla vs. Kong' på Blockbuster.dk her.

TheConjuring3.jpg


Nattens Dæmoner 3

Så er der isende uhygge til din sommeraften med den tredje gyserfilm om de paranormale efterforskere Ed og Lorraine Warren, som denne gang involveres i en overnaturlig retssag.

Den morddømte Arne påstår nemlig, at djævlen havde besat ham i gerningsøjeblikket. Men hvordan kan det blive bevist? Og hvem har hidkaldt denne ondskab?

Filmen er det seneste kapitel i det store Conjuring-univers, der også tæller gyserfilmene Annabelle og The Nun.

Lej eller køb 'Nattens dæmoner 3' på Blockbuster.dk her.

LilleSommerfugl.jpg


Lille sommerfugl

I dette humoristiske danske drama spiller Jesper Christensen landmanden Ernst, der skal holde guldbryllupet med sin hustru Louise i det lokale forsamlingshus.

Men som festlighederne skrider frem, begynder familiehemmelighederne at blive afsløret, og Ernst gemmer på den allerstørste.

Den danske filmlegende Søren Kragh-Jacobsen står bag ’Lille sommerfugl’, som han også har skrevet musikken til. Det er instruktørens første film i over syv år, og den følger efter store værker som 'Skyggen af Emma', Drengene fra Sankt Petri og Mifunes sidste sang.

Køb 'Lille sommerfugl' på Blockbuster.dk her.

CRUELLA_MA_Keyset_2560x1440_V3.jpg

 

Cruella

Forhistorien til 101 Dalmatiner-skurken Cruella de Vil er udgangspunkt for denne nye Disney-film med Emma Stone i titelrollen.

I 1970’ernes London prøver Estella at få en karriere som modedesigner, og hun kommer i lære hos en af byens hotteste navne, Baronessen. Det bliver begyndelsen på en krig om berømmelse – og vejen til Estellas sande jeg; den egoistiske og magtbegærlige Cruella.

Vi har selv sammenlignet Disney-filmen med 'Devils Wear Prada', og i den nye ’Cruella’ møder vi en helt ny udgave af skurken, der bliver tættere på en anti-helt, som vi ikke kan lade være med at heppe på trods de usympatiske træk.

Køb 'Cruella' på Blockbuster.dk her.

Herself


Herself

Det livsbekræftende drama ‘Herself’ er perfekt til dig, der søger et virkelighedstro portræt af en kvindes modige kamp for sin egen eksistens.

Filmen handler om Sandra, der netop er gået fra sin voldelig ægtemand. Med sine to børn kaster moderen sig ud i et projekt om at bygge et helt nyt hjem til den lille familie. Men i kulissen lurer eksmanden.

Instruktøren har tidligere stået bag film som Mamma Mia! og Jernladyen.

Lej eller køb 'Herself' her på Blockbuster.dk.

Fast-and-Furious_0.jpg


Fast & Furious – alle filmene

En af sommerens helt store biograffilm er ’Fast & Furious 9’, og det er oplagt at se eller gense de hæsblæsende actionfilm om Dom, Brian, Letty & Co. inden (eller efter) det nye kapitel.

Fra gaderace i den første film over mesterlige kup, tanks og varmesøgende missiler til en tårevædet afsked med skuespiller Paul Walker leverer alle otte film samt spin-off-værket Hobbs & Shaw noget på hver deres måde.

Vin Diesels evige kamp for familiens vigtighed er fyldt med hurtige biler, store muskler og sjove one-liners. En perfekt filmmaraton til den fartglade bilnørd og til hele familien med lidt ældre børn.

Lej eller køb alle Fast & Furious-filmene på Blockbuster.dk her.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.