Gå til hovedindhold

35-årige Elvira er den mest usædvanlige detektiv, du kommer til at se i år

Se den første trailer til ny dansk serie

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Den danske serie Elvira introducerer en usædvanlig heltinde, der i et betonblok-miljø må ændre sit liv radikalt. Se den første trailer nederst i artiklen.

Serien følger den 35-årige Elvira, der lever et stille liv som telefondame på en sexklinik. Elvira har ikke mange venner, men hun har sin bror Sixten, som kæmper mod sine egne stofmisbrugs-dæmoner - og så er der deres bedste barndomsven, Køster, som styrer sexklinikken ved siden af ​​sit officielle job som politibetjent.

LÆS OGSÅ: 'Klovn' vender tilbage med nyt juleafsnit

En dag bliver hendes liv imidlertid vendt på hovedet, da sexarbejderen Candy fra klinikken forsvinder. Elvira bliver nu kastet ind i en fremmed underverden af korruption og kriminelle gangstere. I hendes detektiv-jagt efter at finde Candy bliver det både farligt og et kapløb med tiden for at finde ud af, hvad der er sket.

Elvira spilles af Sara Klein Larsen, der er et relativt ubeskrevet blad i dansk fiktion, men som tidligere har haft mindre roller i tv-serien Advokaten og i Søren Kragh-Jacobsens film Lille sommerfugl. Nu står hun i spidsen for den nye serie, som også har Marijana Jankovic, Bodil Jørgensen og Peter Plaugborg på rollelisten.

'Elvira' er på otte afsnit a ca. 40 minutter. De første to afsnit har premiere på Viaplay den 13. november, herefter udkommer to afsnit hver søndag.

 

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.