Gå til hovedindhold

Årets mest overraskende thriller-fortsættelse? Se den blodige forsmag

Seann William Scott er skurken!

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Becky is back får vi lyst til at skrive, da den overraskende fortsættelse til Becky fra 2020 er landet.

Se den første teaser til 'The Wrath of Becky' nederst i artiklen.

Hvis man skulle være i tvivl om, hvorvidt der kommer knald på i 2'eren, så vidner teaserens opbud af våben og fælder om, at der nok skal blive fuld fart på flyvende krudt og kugler.

'The Wrath of Becky' udspiller sig to år efter de brutale begivenheder i den første film, hvor Becky og hendes far blev udsat for en flok ubehagelige kriminelle, der invaderede deres weekendtur.

LÆS OGSÅ: 10 gyserfilm du skal se, hvis du elsker 'Scream' 

Becky forsøger nu disse par år senere at få styr på sit, hvor hun i mellem tiden er flyttet ind hos en ældre kvinde ved navn Elena.

Det går naturligvis galt igen. En gruppe mænd bryder nemlig ind i deres hjem, så nu må Becky gøre sit for at beskytte sig selv og sine kære. Igen.

Lulu Wilson er tilbage i titelrollen som den kampklare Becky, mens rollelisten bl.a. også tæller Seann William Scott, der brød igennem som Stifler i American Pie-filmene. Her er det dog en noget mere ubehagelige rolle, han indtager.

'Becky' blev i 2020 ikke noget megahit, og tiltrak i første omgang mest opmærksomhed, fordi den havde komikeren Kevin James i sin førte skurkerolle. Filmen er dog en ganske fin sag, men det var alligevel noget af en overraskelse, da det sidste sommer kom frem, at den blodige sag ville få en fortsættelse.

Men nu er det altså virkelighed, og 'The Wrath of Becky' har allerede haft sin første visning på dette års SXSW Film Festival i Austin, Texas. Få den første forsmag herunder!

'The Wrath of Becky' afventer en premieredato. Men som det var tilfældet med den første film, forventer vi, at den får digital premiere i Danmark.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.