Gå til hovedindhold

Ad, ad, ad: Her er scenen, der var for klam til hypet gyserfilm

Advarsel: Artiklen indeholder spoilers

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Der gemmer sig sin del af brutale overraskelser i Barbarian, som er en af dette års mest omtalte gysere. Det vil dem, der allerede har set den grumme film kunne skrive under på.

Men faktisk kunne skrækfilmen være blevet endnu klammere! En af filmens stjerner fortæller nemlig nu, om én scene, der blev klippet ud, da instruktøren mente, at den trods alt var for klam. Følgende indeholder spoilers for filmen.

Læs derfor ikke videre, hvis du ikke vil have afsløret dele af 'Barbarian'.

I filmen spiller Justin Long skuespilleren AJ Gilbride, som henimod filmens slutning udsættes for en omgang amning fra helvede, kan man vist godt sige.

Han bliver nemlig taget til fange af filmens grumme monster-mor, som løfter ham op mod sit bryst for at tvagsamme ham med en sær form for moderlige omsorg. Det er dog mere foruroligende end sødt.

Scenen kunne dog have været en del klammere, men instruktøren Zach Cregger valgte imidlertid at klippe denne version af scenen ud, da han mente, at den trods alt var FOR klam. Det fortæller Justin Long:

LÆS OGSÅ: Hypet gyserfilm skamroses af Stephen King: "Den var vanvittig!"

- Der var et øjeblik efter [amningen], hvor moren […] tager en rotte - den suser forbi - og bider hovedet af den og tygger den og putter den ind i min mund som en fuglmor til sine unger. Justin Long fortsætter:

- Vi optog scenen lige efter, at vi havde optaget ammescenen. Zach klippede det ud. Han følte, at det var en tand for klamt. Det skriver ComicBook.

Vi er derfor nok flere, som håber på, at netop den scene kan blive frigivet i en udvidet version af 'Barbarian'. Ellers må beskrivelsen blot leve videre som stof til vores mareridt.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.