Gå til hovedindhold

Gysermester står bag ny skrækfilm: Gruopvækkende monster gemmer sig i skyggerne

Køb 'Antlers' til hjemmebiografen nu (sponsoreret)

Skrevet af StreamingGuide


Gyserfilmen 'Antlers' kan ses på Blockbuster.dk nu.

Køb filmen her:

Blockbuster

Gyserfilmen 'Antlers' foregår i en lille kulmine-by i Oregon, der ligger langt ude i naturen omkranset af store, mørke skove.

Her møder vi skolelærerinden Julia. Hun bliver bekymret for sin unge elev Lucas, der er en mut dreng, som bruger timerne på at lave tegninger, der kun bliver mere og mere urovækkende.

Julia - der har en traumatiserende opvækst bag sig - begynder nu at ville tage sig af drengen. Det viser sig dog, at der er noget helt galt i drengens hjem.

Snart står det således klart for Julia, at noget hemmelighedsfuldt og farligt gemmer sig bag facaden.

Antlers

 

En stærk gyser-duo med dramatisk pondus

'Antlers' er produceret af ingen ringere end filmskaberen Guillermo del Toro. Den mexicanske filmskaber har et imponerende CV, der byder på sin del af gribende gys og mørke eventyr.

Tænk bl.a blot 'Pans Labyrint', 'The Devil's Backbone' og 'Crimson Peak' samt Oscar-vinderen 'The Shape of Water'. Stærke film, der alle emmer af både urovækkende atmosfære og eventyrlige monstre.

Det nye monster-gys 'Antlers' er desuden baseret på novellen 'The Quiet Boy' fra 2019 af Nick Antosca, mens den interessante instruktør Scott Cooper debuterer i gysergenren efter film som de stærke dramaer 'Crazy Heart' og 'Out of the Furnace'.

Dette spændende samarbejde har i 'Antlers' udmundet i en medrivende blanding af monstrøst gys og et stærkt menneskeligt drama, hvor tematikker som familie, sorg og traumer er medrivende i spil.

 

Antlers

 

Et grusomt monster gør sit grumme indtog

Den alvorstunge skrækfilm er ganske vist tilbageholdende med at fremvise sin blodige slagside i fuldt flor, men spiller også og netop på alt det, man ikke kan se - alt det, som gemmer sig i filmens dystre skygger.

Det sagt, så venter der i filmen også et uhyggeligt monster, der kan give sin del af gyserfans mareridt og jage dem en skræk i livet.

Vent bl.a. blot til gysets urovækkende finale sparker voldsomt ind til glæde for monsterfans.

’Antlers’ er en film, der således formår at balancere en skildring af et hårdt miljø med både gribende karakterportrætter og ikke mindst blodig monsteraction, der nok skal tilfredsstille det gyserglade publikum.

'Antlers' kan købes på Blockbuster.dk nu.

Antlers trailer
Antlers
Trailer

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.