Gå til hovedindhold

Hemmelig udgave af den forhadte 'Suicide Squad' eksisterer: Fan har nu set den!

Jared Letos Joker stjæler showet

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Jokeren er Batmans mest legendariske modstander og en klar fanfavorit. Det var dog småt med lovprisninger af Jared Letos portræt af skurken i Suicide Squad, der heller ikke just blev modtaget særligt godt. For at sige det mildt.

Nu tyder noget imidlertid på, at ikke kun Jared Leto som Jokeren, men også selve superskurke-filmen fra 2016 står til at få en mindre genrejsning. Det i form af instruktøren David Ayers nye version af sin film, der går under navnet The Ayer Cut.

Det er nemlig denne version, som en fan nu har fået lov til at se og efterfølgende tweeter begejstret om fra profilen Release The Ayer Cut:

- Jeg havde æren af ​​at få vist 'The Cut' af [David Ayer, red.] Intet pis. 2 timer og 23 minutter af utrolighed! En helt anden historie! Glem det teatralske. Denne film har et dybere budskab.

GUIDE: Her kan du se alle solofilm med Batman

Det lyder endvidere på Twitter-profilen:

- Jeg kan ikke give specifikke karaktermæssige detaljer af indlysende årsager. Men vær blot sikker på, at [David Ayers, red.] 'modne version' har dybere karakterudvikling. Filmen har en helt anden redigering/rækkefølge. En overlegen historie/film.

For at vende tilbage til netop Jared Letos Joker-præstation, lyder det endvidere, at han stjæler showet, mens Ben Afflecks Batman desuden har længere scener.

Denne fan-profil nævner dog også, at særligt filmens finale lader noget tilbage at ønske, hvad effektarbejdet angår, mens vedkommende optimistisk tweeter, at der er håb for en udgivelse Ayers nye version af 'Suicide Squad'.

TAG QUIZZEN: Hvor godt kender du Batman-filmene?

Ayer har selv på Twitter verificeret, at filmen er blevet vist til den pågældende fan. En vis kritisk sans for denne fans udtalelser er dog nok på sin plads, da her jo netop er tale om en fan af også den oprindelige version af filmen, ej at forveksle med James Gunns The Suicide Squad fra 2021.

Ikke desto mindre bliver det spændende at se den nye version af 'Suicide Squad', når og hvis den bliver udsendt.

Denne nyklippede version af Ayer kan måske siges at være i dur med det såkaldte Snyder Cut fra 2021 af Zack Snyders egen Justice League, der ved premieren i 2017 delte vandende.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.