Gå til hovedindhold

Populær Netflix-serie pludseligt aflyst inden ventet ny sæson

Dårligt nyt til fans af serien

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Det er frustrerende at følge med i en serie, som bliver aflyst, hvis man sidder og sulter efter mere. Det er ikke desto mindre tilfældet med Netflix-serien Ratched, hvor første - og nu altså også eneste - sæson havde premiere i 2020.

Der var ellers planlagt to sæsoner af serien, men det bliver dog ikke til noget. Det skriver Deadline.

I hovedrollen som sygeplejersken Mildred Ratched finder man Sarah Paulson, som man bl.a. også kan opleve i gyserserien American Horror Story. Det er faktsik skuespilleren selv, som bekræfter, at 'Ratched' er aflyst. Det sker i en video, som er dukket op på X (tidl. Twitter)

LÆS OGSÅ: Efter 'Dahmer' - her er de virkelige mordere i sæson 2 af 'Monster'

Den 8 afsnit lange serie 'Ratched' er skabt af bl.a. Ryan Murphy, der også er kendt som skaber af serier som netop 'American Horror Story' samt Monster: The Jeffrey Dahmer Story om seriemorderen af samme navn.

'Ratched' er historien om sygeplejersken, man kender fra klassikeren One Flew Over the Cuckoo's Nest med Jack Nicholson fra 1975. I serien følger man dog sygeplejersken i sine yngre år, inden hun bliver til det monster af en plejer, man møder i filmen fra 70'erne spillet af Louise Fletcher.

LÆS OGSÅ: Stjerne blev til Jeffrey Dahmer i flere måneder - denne film hjalp ham ud af mørket

Ratched ankommer i serien til en lille by, hvor den sindssyge Edmund Tolleson afventer sin dødsdom efter brutalt at have myrdet en håndfuld præster.

Hun får her job som sygeplejerske på et psykiatrisk hospital, hvor hun hurtigt finder ud af, at helbredelsesmetoderne i 1940'erne er ganske makabre.

Se hvor du kan streame 'Ratched' her.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.