Gå til hovedindhold

Porten til helvede er ved at åbne sig: Se den første trailer til 'Riget 3'

Det her ser vildt ud!

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Vi er allerede begyndt at tælle ned til premieren på den nye sæson af Lars von Triers elskede serie Riget, nemlig Riget: Exodus, der har premiere den 9. oktober!

Nu har vi fået den første regulære trailer til den 3. sæson - og der sker virkelig meget! Se traileren herunder.

Vi møder bl.a. en række af de nye karakterer, herunder Mikael Persbrandt, der spiller overlæge Helmers søn, der selv er blevet læge samt Bodil Jørgensen som Karen, der bliver vores indgang til Rigets mystiske univers.

Vi møder bl.a. også Nikolaj Lie Kaas' læge Filip Naver, der virker yderst aggressiv. Han er da også i karambolage i denne første trailer.

LÆS OGSÅ: Creepy stemning i første klip fra 'Riget: Exodus' - se det her

Derudover er traileren utrolig stemningstung. Vi kan virkelig mærke, at der er noget stort og uhyggeligt på vej. Ja, himmel og helvede er ved at bryde løs!

Lars von Trier er tilbage bag kameraet og har både instrueret og skrevet 'Riget: Exodus', der afslutter hans satiriske og gysende lægeunivers.

Rollelisten bugner af danske og svenske stjerner - både fra den originale serie (Ghita Nørby, Søren Pilmark, Peter Mygind, Birgitte Raaberg, Udo Kier med flere) og nye ansigter (Lars Mikkelsen, Nicolas Bro, Tuva Novotny og Alexander Skarsgård).

Derudover har vi tidligere skrevet, at en vaskeægte Hollywood-stjerne står til at optræde i serien - selvom han ikke optræder i traileren.

'Riget: Exodus' har premiere den 9. oktober på Viaplay.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.