Gå til hovedindhold

Timothée Chalamet ønskede at ligne Tiger King-stjerne i ny Netflix-film

Stjerneskuespilleren havde netop set doku-serien

christine@kino.dk
Skrevet af Christine Dyrskjøt Elmstrøm


Efter et par uger i de danske biografer landede Netflix-filmen Don't Look Up øverst på streamingtjenestens top 10 efter udgivelsen den 24. december.

Den satiriske komedie har intet mindre end Jordens undergang på menuen. For da to astronomer opdager en enorm komet på direkte kollisionskurs med vores planet, er det sikkert og vist, at menneskeheden og alt liv på Jorden står overfor total udslettelse.

Se også: Afstemning: Hvad er den bedste film i 2021?

Med på den stjernebesatte rolleliste finder man bl.a. Dune-stjernen Timothée Chalamet, der spiller den unge rebel Yule, som krydser veje med Jennifer Lawrences hovedkarakter, astronomen Kate Dibiasky.

I et interview med Vogue fortæller dommedagsfilmens kostumedesigner Susan Matheson nu, at Chalamet oprindeligt ønskede, at hans karakter skulle ligne Joe Exotic, som man vil kende fra serien Tiger King.

</b>

Joe Exotic blev verdenskendt efter premieren på Netflix-hitserien, der fulgte den excentriske ejer af adskillige tigere. Portrættet viste sig at byde på både mennesker, der er forvundet under suspekte omstændigheder, mordanklager og lejemordere.

Chalamet skulle eftersigende have bingewatchet dokumentarserien under corona-karantænen lige som mange andre, da den første sæson havde premiere i 2020.

Læs også: Timothée Chalamets søster er skuespiller - og hun er lige så charmerende som sin bror

Matheson fortæller:

- Det første han sagde til mig var "jeg vil have en mullet (svenskergarn, red.)," og selvfølgelig sendte han mig et billede af Joe Exotic.

- På det tidspunkt var alle besatte af Joe, men i stedet fandt jeg denne her fyr fra New Zealand, som havde en fantastisk mullet - og sekundet jeg viste det til Timothée, sagde han: "Bingo!"

Hvordan Timothée Chalamet ville have set ud med en blond mullet fik vi derfor ikke at se denne gang. Både afbleget hår og en god omgang svenskergarn kan dog ses i Ridley Scotts ridderfilm The Last Duel, der snart kan streames på Disney+.

'Don't Look Up' kan ses på Netflix nu.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.