Gå til hovedindhold

5 feel good-film, der giver dig håb

Glem Trump... i 2 timer

stine@kino.dk
Skrevet af Stine Teglgaard


Mange vågnede op dagen efter det amerikanske valg med en følelse af bekymring.

Resultatet er ikke i hus endnu, men det ligner tæt løb. Kan dine nerver ikke tåle det, så sluk for mylderet, og stream istedet en af disse rare, varme og håbefulde film, der kan genskabe lidt tro på menneskeheden i disse forvirrende tider.

It Could Happen to You

Det ku' ske for dig
Bridget Fonda og Nicolas Cage er stjernerne i denne komedie baseret på den virkelige historie om New York-strisseren Charlie, der vinder 4 millioner dollars i lotteriet... og deler dem med en vildt fremmed servitrice.

Kan streames på iTunes, Blockbuster, Netflix
 

The Kindness of Strangers

The Kindness of Strangers
Lone Scherfigs (Italiensk for begyndereAn Education) står bag en hjertevarm fortælling om fire fremmede i New York, der alle har brug for hjælp, og som må tro på en hjælpende hånd fra en fremmed.  

Kan streames på Blockbuster, Rakuten tv

 

The Intern

Praktikanten
Ben Whitaker (Robert De Niro) lever et stille liv som pensioneret enkemand, men alligevel mangler der noget i tilværelsen efter et langt arbejdsliv og et mangeårigt ægteskab. Da et succesfuldt modefirma har brug for en seniorpraktikant, søger han derfor stillingen.

Kan streames på iTunes, Blockbuster, Netflix, Rakuten tv
 

The Blind Side

The Blind Side
Sandra Bullock vandt en Oscar for sin præstation i den sande historie om en rig husmor, der beslutter sig for at tage en hjemløs dreng til sig og give ham muligheden for et bedre liv.

Kan streames på Netflix, Blockbuster, Rakuten tv, iTunes, C More

 

The Intouchables

De urørlige
Giga-successen om det umage makkerpar er altid et gensyn værd. Filmen følger mangemillionæren 
Phillipe, der er lam fra halsen og ned og derfor får en hjælper i den unge, småkriminelle og fattige Driss. Bygger på en sand historie.

Kan streames på Netflix, Blockbuster, Rakuten tv, iTunes, Filmstriben, TV2 Play

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.