Gå til hovedindhold

Bradley Cooper afslører sin opfølger til 'A Star Is Born'

Overtog musik-projektet fra Steven Spielberg

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Lige nu er Bradley Cooper biografaktuel som den hemmelighedsfulde Stanton Carlisle i Guillermo del Toros neo-noir Nightmare Alley.

Skuespilleren debuterede imidlertid som instruktør med stor succes på Oscar-vinderen A Star is Born i 2018 - og nu vender han tilbage i instruktørstolen.

Køb dine billetter til 'Nightmare' Alley her:

I et nyt interview fortæller Cooper nemlig, at hans kommende projekt som både instruktør og skuespiller er en film med titlen 'Maestro', der laves for Netflix. Det skriver bl.a. Variety.

Cooper skal her spille den legendariske komponist og dirigent Leonard Bernstein, der levede fra 1918 til 1990. Han er nok mest kendt for Broadway-musicalen 'West Side Story', men lavede bl.a. også musikken til Marlon Brando-filmen On the Waterfront fra 1954.

Rollelisten byder endvidere også på Carey Mulligan, der skal spille Bernsteins hustru Felicia Montealegre.

LÆS OGSÅ: De 6 bedste film om musikbranchen

Filmen har dog ikke været i hænderne på Cooper fra begyndelsen. Derimod var Steven Spielberg oprindeligt tilknyttet som instruktør på det biografiske drama, som dog også var planlagt til at have Cooper i hovedrollen. Spielberg stod selv sidste år bag netop en genindspilning af West Side Story - som Bernstein oprindelig skrev.

Spielberg lod i sidste ende - til fordel for andre projekter - 'Maestro' gå videre til Cooper, der altså nu instruerer filmen, som han har arbejdet på de seneste mere end fire år.

Cooper fortæller desuden i interviewet, at han siden barnsben har villet være dirigent. Han var som besat af det og ønskede sig sågar en dirigentstok af julemanden, da han var blot otte år.

Det lyder virkelig til at være et passionsprojekt for den 47-årige skuespiller og instruktør. Vi glæder os!

'Maestro' begynder optagelserne til maj.

'Nightmare Alley' kan ses i biografen nu.

 

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.