Gå til hovedindhold

Drømmebryllup kapres af kriminelle - men så svarer Jennifer Lopez igen!

Første kig på 'Shotgun Wedding'

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Jennifer Lopez vender tilbage til den romantiske komedie med Shotgun Wedding. Tror man… for efter den første trailers første halvdel er passeret, skifter den stil og bliver en eksplosiv action-komedie med pirater, håndgranater og haglgevær.

Se traileren nederst i nyheden.

Det starter ellers hyggeligt. Darcy (Jennifer Lopez) og Tom (Josh Duhamel) skal giftes et billedskønt sted, og gæsterne er klar til fest. Men pludselig kapres brylluppet af armerede kriminelle, og snart må parret kæmpe for at overleve.

LÆS OGSÅ: De 5 bedste romantiske komedier på Netflix lige nu

Jennifer Lopez har de seneste år haft et comeback i filmkarrieren med Hustlers og Marry Me, mens medspilleren Josh Duhamel bl.a. har været med i Love, Simon og en lang række serier, deriblandt The Thing About Pam.

'Shotgun Wedding' var egentlig en Lionsgate-produktion med biografpremiere i horisonten, men filmen blev købt af Prime Video, der lancerer action-komedien næste år.

Udover Lopez og Duhamel er altid forrygende Jennifer Coolidge med, og hun får lov til at gå rent Commando på nogle skurke i traileren.

Shotgun Wedding får premiere på Prime Video den 27. januar 2023.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.