Gå til hovedindhold

Første trailer: Susanne Bier er tilbage med en ny stjernespækket serie om USA's førstedamer

Danskerens nye serie efter 'The Undoing'

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Den danske Oscar-vindende instruktør Susanne Bier fortsætter sin succesrige færden i udlandet, og til april er hun aktuel med en ny tv-serie kaldet The First Lady. Se den første trailer nederst i artiklen.

Serien handler, som titlen antyder, om amerikanske præsidenters hustruer, altså førstedamerne, og den fokuserer på tre af slagsen fra hver deres tidsperiode: Michelle Obama, Betty Ford og Eleanor Roosevelt.

Som traileren antyder, er der tale om skildringer bag den politiske facade, hvor jobbet som førstedame kræver en "helt særlig kvinde" – det er der vist ingen tvivl om. For udover hvad der forventes i befolkningen, så er der store personlige konsekvenser for dem selv og familien.

LÆS OGSÅ: Redaktionens 15 mest ventede serier i 2022

Titelrollerne udgøres af en vidunderlig trio af skuespillere: Viola Davis er Michelle Obama, Michelle Pfeiffer er Betty Ford, og Gillian Anderson spiller Eleanor Roosevelt. Deres mænd, præsidenterne, spilles hhv. af O-T Fagbenle (Barack Obama), Aaron Eckhart (Gerald Ford) og Kiefer Sutherland (Franklin D. Roosevelt).

Det er Aaron Cooley, der har skabt serien og altså Susanne Bier, som instruerer alle 10 episoder. Det gjorde hun ligeledes med krimiserien The Undoing, der blev årets største seriehit på HBO i 2020.

The First Lady udkommer på Paramount+ den 18. april.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder.

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.