Gå til hovedindhold

Folkene bag ’Black Mirror’ ser komisk tilbage på året der gik med ’Death to 2020’

Der er nu landet en stjernespækket trailer for Netflix-filmen

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Nå, men hvordan har 2020 så været for dig? Nej, nok ikke just det bedste år i mands minde…

Det har i hvert fald været et år, der ikke mindst har været præget af den fortsatte corona-pandemi, som har betydet alt fra lockdown og lukning af biografer, skoler og butikker, videre til toiletpapirshamstring og selvisolation.

Nu tager Netflix imidlertid komisk livtag med 2020 i deres mockumentary Death to 2020, hvor bl.a. en række skuespillere og komikere interviewes om året, der snart er gået. Det med sorthumoristisk fokus på netop alt det dårlige, som 2020 har budt på.

Den nye mockumentary byder på navne som Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Lisa Kudrow, Kumail Nanjiani, Tracey UllmanLeslie Jones, Cristin Milioti og Joe Keery.

Black Mirror-skaberne Charlie Brooker og Annabel Jones står bag ‘Death to 2020’, som bl.a. blander rigtige optagelser fra 2020 med en række morsomme interviews med fiktive som virkelige personer, skarpe kommentarer og iagttagelser af året.

’Death to 2020’ får premiere den 27. december på Netflix.

 

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.