Gå til hovedindhold

Hvem er Black Widow egentligt? Endelig har Marvel-superhelten fået sin egen solofilm

Du kan nu købe superheltefilmen på Blockbuster.dk (sponsoreret)

Skrevet af StreamingGuide


Køb og behold Marvel-filmen 'Black Widow' på Blockbuster.dk her:

Blockbuster

Man kan nu se Marvel-filmen Black Widow på Blockbuster.dk. I den forbindelse har vi set nærmere på hvem Scarlett Johanssons superhelt er og naturligvis også, hvad filmen er for en størrelse.

Hvem er Black Widow?
Den russiske spion og Marvel-superhelt er skabt af tegneserie-legenden Stan Lee samt forfatteren Don Rico og kunstneren Don Heck. Første gang verden mødte Natalia Alianovna "Natasha" Romanova aka Black Widow var i april 1964 i tegneserien Tales of Suspense #52.


Den gang blev hun introduceret som en modstander til Iron Man. Den russiske spion tog dog senere til USA, hvor hun som bekendt blev en agent for spionagenturet S.H.I.E.L.D samt en del af The Avengers. Kort fortalt.

Siden sin debut i tegneserieformat har Black Widow optrådt i et væld af udgivelser, videre til både en animeret tv-serie, computerspil og naturligvis også på film, hvor Scarlett Johansson portrætterer den seje heltinde i flere Marvel-film.

Black Widow


Den første Marvel-film hvori vi møder Johanssons Black Widow er i Iron Man 2, mens hun også har været at finde i bl.a. The Avengers, Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Age of Ultron, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War samt Avengers: Endgame og nu altså i sin første solofilm med 'Black Widow'.

Solofilmen er således den anden film i MCU (Marvels Cinematiske Univers), der har en kvindelig superhelt i førertrøjen efter Captain Marvel, mens filmen også er den første i Fase Fire af Marvels filmiske saga.

Hvad handler 'Black Widow' om?
Vi befinder os med 'Black Widow' i tiden før 'Avengers: Endgame' og efter begivenhederne i 'Captain America: Civil War'. Black Widow støder her på en farlig konspiration, der trækker tråde til hendes fortid.

Superheltinden bliver nu forfulgt af flere modstandere heriblandt skurken Taskmaster, der har evnen til at efterligne enhver kampstil til perfektion. Med modstandere på nakken, der ikke skyr nogle midler for at stoppe hende, må Natasha nu både håndtere sit liv som spion samt de forliste relationer, der blev efterladt i hendes kølvand, længe før hun blev en Avenger.

Black Widow


En umage familie
Udover at Johansson her repriser sin helterolle, er der også flere helt nye ansigter at finde i filmen og deraf også i Marvel-sammenhæng.

Bl.a. byder 'Black Widow' ikke mindst på en noget umage familie med Natasha i centrum for fortællingen. Som hendes faderfigur finder man David Harbour som Alexei Shostakov aka helten Red Guardian, mens Rachel Weisz er spionen Melina Vostokoff og Black Widows moder-figur. Som "søsteren" finder man Florence Pugh som Yelena Belova, der ligeledes er en Black Widow-spion.

Denne ret så sammensatte familie er det menneskelige knudepunkt i filmen, der ligeledes leverer yderst veloplagt og morsom dialog. Men bare rolig, 'Black Widow' er i den grad også garant for storslået action og vilde kampscener. 

Køb og behold Marvel-filmen 'Black Widow' på Blockbuster.dk.

Black Widow

 

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.