Gå til hovedindhold

Legendarisk Iron Man-skurk spiller måske en rolle i kommende Marvel-serie

Det her kunne altså være ret cool

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Den kommende Marvel-serie Ironheart har måske et skurke-trumfkort i baghånden. Rygtet vil nemlig vide, at skurken Obadiah Stane i skikkelse af Jeff Bridges fra 2008’s Iron Man muligvis kommer til at spille en form for rolle i serien.

Godt nok er 'Ironheart' et stykke fra at kunne streames på Disney+. Faktisk er man endnu ikke begyndt at optage serien.

Allerede nu forlyder det dog, at barnet af netop Obadiah Stane - søn eller datter (?) -  muligvis kommer til at spille en rolle i 'Ironheart'. Det skriver The Illuminerdi.

Her beskrives rollen som en person i 40'erne, der er både klog og har komisk kant. Meget mere vides der ikke i skrivende stund.

Jeff Bridges Iron Man 2008


Der spekuleres dog videre i, at der kan være tale om karakteren Ezekiel "Zeke" Stane, som man første gang mødte i tegneserien The Order #8 fra 2008.

I tegneserierne er Ezekiel en genial opfinder og manipulerende skurk. Han er desuden en af Iron Mans modstandere, der søger hævn over sin fars død, som Iron Man som bekendt er skyld i.

Modsat Tony Stark og Ironheart, der begger bærer en rustning, så er Ezekiel besat af at opgradere sig selv med cybernetics og biologiske forbedringer.


Man finder desuden i tegneserierne om Ironheart aka Riri Williams netop Tony Stark som mentor for hende.

Riri Williams Ironheart Marvel


Nu hvor Tony Stark dog ikke længere er at finde i Marvels filmiske univers efter Avengers: Endgame, kommer man i serien muligvis til at stifte bekendtskab med en ny mentor for heltinden. Måske det netop kan blive den manipulerende Ezekiel?

Riri Williams aka Ironheart bliver første gang introduceret i den kommende Black Panther: Wakanda Forever, mens det altså er meget småt med information om hendes egen solo-serie, der på sin vis kan siges at føre arven efter Iron Man videre.

'Ironheart' har endnu ingen premieredato, men kommer til at kunne streames på Disney+

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.