Gå til hovedindhold

Manden af stål skyder med laser i traileren til serien ’Superman & Lois’

Er det en fugl? Er det et fly? Nej, det er Superman!

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Du kan nu få et kig på den kommende serie ’Superman & Lois’ med den sprudlende teaser herunder.

I teaseren ser man i en montage bl.a. Superman i fuldt vigør svæve over Jorden, videre til at skyde med de klassiske røde laserstråler, mens der også er et kig på Lois samt Superman i civil som Clark Kent.

I serien spiller Tyler Hoechlin den legendariske superhelt, mens Bitsie Tulloch indtager rollen som hans bedre halvdel, nemlig i skikkelse af journalisten Lois. De har begge optrådt i rollerne i andre serier som 'Arrow', 'Supergirl' og 'Legends of Tomorrow'


Det ikoniske par flytter i ’Superman & Lois’ væk fra det skurkebefængte Metropolis for at bosætte sig i det noget fredeligere Smallville. Her skal de forsøge at balancere familielivet med bl.a. opdragelsen af deres to teenage-sønner, som måske kommer til at besidde deres fars superkræfter.

Den nye inkarnation af Superman er skabt til kanalen CW, der også har stået bag DC-serier som Arrow, 'Batwoman' og 'Black Lightning'. Disse serier har ikke en fast streamingtjenester i Danmark, det vides derfor ikke, hvor 'Superman & Lois' vil kunne ses endnu.

’Superman & Lois’ er sat til at få premiere i foråret 2021.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.