Gå til hovedindhold

Ringenes Herre-serien får vild modtagelse: "Et filmisk mesterværk"

Læs de første reaktioner

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


De første reaktioner på en af årets mest ventede serier, Ringenes Herre: Magtringene, er landet. Og wow! Det lover godt for os spændte fans!

Anmeldere har fået adgang til at se de to første afsnit af serien i biografen, og de har nu delt deres MEGET positive reaktioner på de sociale medier.

LÆS OGSÅ: Peter Jackson blev holdt udenfor i ny Ringenes Herre-serie

Her sammenligner de serien med både Tolkiens bogforlæg og Peter Jacksons film samt roser seriens filmiske kvaliteter. Læs nogle af dem herunder:

- Forberedt dig på at blive blæst bagover af skalaen og omfanget af ’Magtringene’. Jeg ved ikke, hvordan de har formået at gøre det, men de har lavet en Ringenes Herre tv-serie, der føles som ’Ringenes Herre’ (Collider).

- Det er storslået, modig og ambitiøs, og jeg elskede det totalt meget. Skuddene af Midgård var overvældende, og jeg ville ønske, at alle kunne se det på et stort lærred. (TV Guide)

- Det er ren Tolkien, og alligevel føles det meget forbundet med Peter Jacksons film. (Folha)

- 'Magtringene' er et filmisk mesterværk. Det visionær hold bag har produceret en episk fremstilling, som dykker ned i dets rødder og leverer en historie som intet andet. (The Movie Podcast)

LÆS OGSÅ: 2. sæson af Ringenes Herre-serien er allerede undervejs

- Det massive budget bløder ud af skærmen, og det føles som noget, der ville passer sammen med Jacksons film. Men selv med et kæmpe univers, føles det aldrig overlæsset, og det holder fokus. (SyFy Wire)

"Ringenes Herre: Magtens ringe" leverer! 😍 "Spektakulær Tolkien-tro scenografi. Spændende, til tider tæt på gyserfilmniveauer. Hobbitten Nori og dværgen Durin IV sørgede for de komiske øjeblikke og blev hurtigt personlige favoritter" (MovieZine)

Den berømte forfatter Neil Gaiman, som lige nu er aktuel med serien The Sandman på Netflix, var også inviteret til visningen, og han har også delt sine opmuntrende tanker:

- Virkelig, virkelig sjov. Jeg kan huske, at jeg købte 'The Silmarillion' [bog med Tolkien-historier, red.] som dreng, da det blev udgivet, og det var slet ikke den prequel, jeg håbede på. Dette her [Magtringene, red.] er det, som jeg ville have oplevet dengang. Jeg har tænkt mig at se hele serien med entusiasme, når den udkommer.

Det lyder altså til, at der virkelig er noget at glæde sig til!

De to første afsnit af ’Ringenes Herre: Magtringene’ lander den 2. september på Prime Video.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.