Gå til hovedindhold

Se den første uhyggelige trailer: Netflix' største gysermester er tilbage med ny serie

Et vaskeægte gyser-ikon ses på rollelisten

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Hvis navnet Mike Flanagan ikke umiddelbart ringer en klokke hos dig, så gør serierne The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor og ikke mindst Midnight Mass nok. Det er i hvert fald nogle af de absolut mest populære gyser-titler på Netflix.

Det er netop en af nyere tids mest succesfulde gysermestre, Mike Flanagan, der er manden bag de kritikerroste gyser-serier. Og nu er han tilbage med et nyt skræmmende gys på streamingtjenesten.

Titlen er The Midnight Club, som der nu er landet første creepy teaser trailer for. Den lover sin del af snigende uhygge! Se traileren herunder.

LÆS OGSÅ: 10 gyserfilm du skal se, hvis du elsker 'Scream'

'The Midnight Club' handler om en gruppe dødeligt syge patienter på et hospice. Gruppen af unge patienter mødes hver dag ved midnat for at dele uhyggelige historier. Snart begynder der dog at ske sin del af underlige og uhyggelige ting i mørket.

Blandt seriens skuespillere finder man ingen ringere end gyser-ikonet Heather Langenkamp som stedets hemmelighedsfulde læge. Langenkamp spillede Nancy Thompson i bl.a. den første A Nightmare on Elm Street fra 1984.

'The Midnight Club' har premiere på Netflix den 7. oktober.

Inspiration til hjemmebiografen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder for at få:

  • Nyheder
  • Streamingtips
  • Guides
  • Konkurrencer
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.