Gå til hovedindhold

Vikinge-action, Marvel-helte og internationale danskere: 10 film du skal se i august

Månedens udvalgte titler

Skrevet af StreamingGuide


Sommeren og ferien går snart på hæld, men heldigvis er der stadig masser af gode titler at finde på diverse streamingtjenester.

August måned byder på gensyn med ungdomshelte og en Marvel antihelt, samt reboots af kendte sci-fi titler og stærke dramaer.

Vi har samlet en liste med de 10 film på streaming, du skal se i august måned:

The Hunger Games – alle 4 film i serien

Mens vi venter spændt på den kommende Hunger Games-film The Ballad of Songbirds and Snakes, kan man gense alle fire originale Hunger Games-film, når de lander på C More i denne måned.

Den dystopiske ungdomsfortælling handler om de 12 distrikter i Panem, som hvert år sender en pige og en dreng afsted til Hunger Games, hvor de kæmper med livet som indsats. Med Katniss Everdeen i spidsen starter et oprør mod den diktatoriske præsident Snow.

På rollelisten ses bl.a. Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelsen, Elizabeth Banks, Stanley Tucci, Donald Sutherland og Jennifer Lawrence som hovedrollen Katniss Everdeen.

'The Hunger Games'-serien kan ses fra den 5. august på C More.

LEGO Star Wars: Sommerferie

August måned byder også på film til hele familien, bl.a. den animerede kortfilm 'LEGO Star Wars: Sommerferie', som følger efter begivenhederne fra 'Star Wars: The Rise of Skywalker'.

De velkendte og populære figurer Rey, Finn, Poe, C-3PO, BB8 og Chewbacca trænger i den grad til en sommerferie ovenpå det episke opgør med Kansler Palpatine. Derfor arrangerer Finn en ferie for hele flokken.

Men ferien går ikke som forventet, da Finn bliver væk fra de andre, og både Darth Vader og Kansler Palpatine dukker op på stranden. Finn møder Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker og Leia Organas spøgelser, som skal hjælpe ham med at forstå, hvorfor ferier er mere end bare sjov og ballade.

'LEGO Star Wars: Sommerferie' kan fra den 5. august på Disney+. 

 

Thirteen Lives

Filmen 'Thirteen Lives' er baseret på den sande historie om en gruppe børn og deres fodboldtræner, som var fanget i en grotte i Thailand under et uventet skybrud i 2018. 

Historien om de 12 drenge og deres træner trak overskrifter verden over, da et redningshold med verdens mest erfarne og kompetente dykkere kastede sig ud i en af de mest udfordrende dyk med livet som indsats.

Det er den Oscar-vindende instruktør Ron Howard, der står bag filmen, som har Colin Farrell, Joel Edgerton og dansk-amerikanske Viggo Mortensen i hovedrollerne.

'Thirteen Lives' kan ses fra den 5. august på Prime Video.

 

Prey

'Prey' er et reboot af de ikoniske Predator-film, som første gang så dagens lys i 1987 med Arnold Schwarzenegger i hovedrollen.

Denne version udspiller sig for 300 år siden, hvor vi møder krigerinden Naru, som skal tage kampen op mod rumvæsenerne. Filmen siges således at være en prequel til den første film og vil samtidig fortælle historien om første gang, de dødbringende predators kom til Jorden.

Filmen er instrueret af Dan Trachtenberg, som tidligere har stået bag bl.a. 10 Cloverfield Lane.

'Prey' kan ses fra den 5. august på Disney+.

Venom 2: Let There Be Carnage

Marvels antihelt Venom vender tilbage i efterfølgeren til den populære film fra 2018. Tom Hardy spiller igen Eddie Brock, der nu forsøger at leve en nogenlunde normal tilværelse med symbioten Venom, der konstant minder ham om, at det næppe nogensinde bliver muligt.

Men snart står Venom overfor sin største opgave, da massemorderen Cletus Kasady også overtages af en symbiot kaldet Carnage, som er overlegen i styrke og superevner.

'Venom 2: Let There Be Carnage' kan ses fra den 7. august på Viaplay.

Hændelsen

Den franske film handler om den unge studerende Anne, som helt uplanlagt bliver gravid i 1960'ernes konservative Frankrig, hvor abort er ulovligt. Hvis det ikke var slemt nok, så betyder et barn også udelukkelse fra sin uddannelse, og Anne er en dygtig og flittig studerende, som har store ambitioner for sin fremtid.

Anne har ikke noget ønske om at få et barn lige nu, men da det er ulovligt for læger at foretage aborter, må hun gå andre veje. På samme tid må den unge kvinde for alt i verden passe på, hvem hun fortæller om både sin graviditet og ønsket om abort.

'Hændelsen' fortæller den rystende historie om illegal abort og konsekvenserne for de involverede. Filmen vandt den prestigefyldte hovedpris, Guldløven, på filmfestivalen i Venedig.

'Hændelsen' kan købes og lejes fra den 8. august på Blockbuster.

 

The Northman

Filmen 'The Northman' udspiller sig vikingetiden, hvor vi møder kongesønnen Amleth, der som dreng så sin far blive myrdet i koldt blod.

Nu flere år senere begiver han sig ud på et blodigt hævntogt for at gøre det af med sin fars morder, og redde sin mor dronning Gudrún. Farens morder, Fjölnir, aner uråd, da han lever i troen om, at Amleth er død.

Filmen er lavet af Roberts Eggers, og rollelisten tæller flere store Hollywood-navne som Alexander SKarsgård, Ethan Hawke, Nicole Kidman, Anya Taylor-Joy, Willem Dafoe samt den danske skuespiller Claes Bang.

'The Northman' kan købes og lejes fra den 15. august på Blockbuster.

Ghostbusters: Afterlife

Den enlige mor Callie flytter med sine to børn til en lille by, hvor de har arvet et faldefærdigt hus af hendes far. Snart opdager de en forbindelse til de oprindelige Ghostbusters, mens spøgelserne også dukker op i byen.

'Ghostbusters: Afterlife' følger direkte efter Ghostbusters og Ghostbusters II - og er ikke et reboot, som vi så det i 2016 med Paul Feigs Ghostbusters med kvinder i rollerne. Sønnen af den originale instruktør Ivan Reitman, Jason Reitman, står bag filmen. Han har tidligere instrueret anerkendte film som JunoUp in the Air og Tully.

'Ghostbusters: Afterlife' kan ses fra den 19. august på Viaplay.

 

Kærlighed for voksne

Filmen ’Kærlighed for voksne’ følger parret Christian og Leonora, der på overfladen har det hele i deres liv. Deres fremtid ser lys ud, da deres søn er blevet erklæret rask efter et langt og alvorligt sygdomsforløb.

Men til en fest ser Leonora, at Christian har et forhold til en yngre kvinde. Og hun indser, at hun ikke vil blive forladt - og hun vil tage alle midler i brug for, at undgå at det sker!

Thrilleren 'Kærlighed for voksne' er den første danske film produceret af Netflix. Filmen er baseret på en bog af makkerparret A.J. Kazinski, som også har stået bag manuskriptet. På rollelisten finder man bl.a. Dar Salim, Sonja Ritcher, Sus Wilkins og Lars Ranthe.

'Kærlighed for voksne' kan ses fra den 26. august på Netflix

 

Samaritan

Superheltefilmen 'Samaritan' handler om en dreng, der sætter sig for at finde en sagnomspunden superhelt, der forsvandt for 20 år siden.

I hovedrollen ses Hollywoodikonet Sylvester Stallone, som får selskab af Javon ’Wanna’ Walton, Dascha Polanco, Moises Arias og den danske skuespiller Pilou Asbæk.

'Samaritan' kan ses fra den 26. august på Prime Video.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.