Gå til hovedindhold

10 film du skal se i juli

Fra vampyrskurk og gyser-fortsættelse til dansk ungdomsdrama

Skrevet af StreamingGuide


Sommeren buldrer afsted. Det betyder dog ikke, at I skal snydes for 10 friske streaming-tilbud her i juli måned. For når strandturen er forbi og pølserne er grillet, er det oplagt at finde ind i skyggen, hvor diverse film venter til hjemmebiografen.

Der venter således alt fra en vampyr-skurk, en gyser-fortsættelse og et dansk ungdomsdrama til musik-dokumentar, et jungle-eventyr og action med Ryan Gosling.

Vi har samlet en liste med de 10 film på streaming, du skal se i juli måned:

Morbius

Antihelte-filmen 'Morbius' er en del af Spider-Mans superhelteunivers og handler om en genial videnskabsmand, som lider af en sjælden blodsygdom, spillet af Jared Leto.

Michael Morbius har således dedikeret hele sit liv til at finde en kur, hvilket bl.a. har medført opfindelsen af kunstigt blod, som har hjulpet patienter verden over, men aldrig ham selv.

Nu står han dog med en potentiel kur baseret på dna fra vampyrflagermus, men da han bruger sig selv som testperson, går det ikke helt efter planen. Samtidig lurer en dyster fjende i kulissen, der sætter Morbius’ evner og menneskelighed på prøve.

'Morbius' kan købes på Blockbuster fra den 30. juni og lejes fra den 14. juli.

Don't Breathe 2

Gyserfilmen 'Don't Breathe 2' er en opfølger til 'Don't Breathe' fra 2016. I den nye film møder vi igen den blinde dræber Norman, som atter spilles af en frygtindgydende Stephen Lang.

Denne gang er Norman i centrum som hovedkarakteren i filmen, der udspiller sig otte år efter de grusomme begivenheder i forgængeren.

Den blinde krigsveteran må denne gang igen finde sine krigsfærdigheder frem, når han atter står overfor en flok ubudne gæster.

'Don't Breathe 2' kan ses på Viaplay fra den 1. juli.

 

Intet

Det danske ungdomsdrama 'Intet' er baseret på Janne Tellers populære roman af samme navn, der er en del af pensum i mange skoleklasser.

Filmen tager sin begyndelse i starten af 8. klasse, hvor drengen Pierre Anthon konstaterer, at tilværelsen er meningsløs og nu flytter op i et træ.

Der opstår imidlertid en eksistentiel krise blandt hans klassekammerater. De beslutter sig for at samle deres mest værdifulde ejendele, der skal overbevise Pierre Anthon om, at han har uret og bør komme ned fra træet.

'Intet' kan købes på Blockbuster fra den 4. juli og lejes fra den 18. juli.

The Lost Leonardo

Dokumentarfilmen 'The Lost Leonardo' er fortællingen om maleriet 'Salvator Mundi', der har afstedkommet en af nyere tids vildeste kunstbegivenheder og ikke mindst mysterier.

For da maleriet, der afbilleder Jesus Kristus, dukkede op ud af det blå på en auktion i 2005, opstod der nemlig tvivl om kunstneren bag værket, som er dateret til omkring år 1500.

Spørgsmålet var nu, om der kunne være tale om et maleri af det italienske geni og renæssancemenneske Leonardo da Vinci, hvor diverse eksperter blev hidkaldt for enten at verificere eller afkræfte værkets ægthed.

'The Lost Leonardo' kan ses på DR TV fra den 4. juli.

The Lost City

Jungle-eventyret 'The Lost City' handler om forfatteren Loretta, der lever af at skrive romantiske eventyrbøger. Hun skal her på en bogturne, men kan ikke overskue det.

Det går da heller ikke være eller bedre for forfatteren end, at turneen snart udvikler sig til et vaskeægte eventyr langt fra fiktionens verden og inde i junglens dyb. For da en rigmand kidnapper Loretta for at bruge hendes viden om arkæologi til at finde en skjult skat, kommer hjælpen måske fra uventet kant.

Loretta spilles af Sandra Bullock, mens hendes medsammensvorne portrætteres af Chaning Tatum. I rollen som grådig skurk finder man Daniel Radcliffe, mens Brad Pitt dukker op i en mindre rolle.

'The Lost City' kan købes på Blockbuster fra den 12. juli og lejes fra den 25. juli.

Persuasion

Det romantiske drama 'Persuasion' handler om Anne Elliot, der for otte år siden blev overtalt til ikke at gifte sig med en smuk mand fra beskedne kår.

Nu krydses deres veje igen, men vil Anne mon nu gribe denne nye chance for at indfange ægte kærlighed?

Rollelisten byder på trekløveret bestående af Dakota Johnson, Cosmo Jarvis og Henry Golding. 
Historien er baseret på en bog af Jane Austen, der tidligere er blevet filmatiseret - bl.a. i 2007 med Sally Hawkins samt i en række tv-film, mens bogen også er blevet sat op i form af diverse teaterstykker.

'Persuasion' kan ses på Netflix fra den 15. juli.

Don’t Make Me Go

Dramaet 'Don't Make Me Go' handler om en single-far til en teenage-datter, der finder ud af, at han har en fatal hjerne-tumor.

Faren tager derfor nu sin datter med på et roadtrip for at finde den mor, som forlod hende for år tilbage.

Samtidig er det også en rejse, hvor faren forsøger at lære sin datter alt, hvad hun måske får brug for at vide til brug i resten af sit liv.

'Don't Make Me Go' kan ses på Prime Video fra den 15. juli.

The Day the Music Died

Dokumentarfilmen 'The Day the Music Died' handler om Don McLeans legendariske hit 'American Pie'.

I filmen deler bl.a. Don McLean hemmeligheder bag den udødelige sang, som de fleste her mere end 50 år efter dens udgivelse kan synge med på.


'The Day the Music Died' kan ses på Paramount+ fra den 19. juli.

The Gray Man

Actionfilmen 'The Gray Man' handler om CIA-agenten Court Gentry aka The Gray Man. Han bliver her tvunget til at gå under jorden, da han afdækker nogle af bureauets mørkeste hemmeligheder.

Pludselig bliver hans tidligere makker Lloyd Hansen og andre internationale lejemordere sendt efter ham, hvilket nu bliver en kamp på liv og død for den erfarne agent.

Court Gentry spilles af Ryan Gosling, mens hans modstander portrætteres Chris Evans. Bag filmen står de succesfulde brødre Anthony og Joe Russo, der bl.a. har instrueret 'Capatin America: The Winter Soldier' og 'Avengers: Endgame'.

'The Gray Man' kan ses på Netflix fra den 22. juli.

Anything’s Possible

Filmen 'Anything's Possible' er en sødmefuld og moderne coming-of-age-fortælling om gen z.

Man følger her den unge kvinde Kelsa, en selvsikker hich school-studerende, der er trans.

Her kommer man således ind på livet af ikke kun Kelsa, men også gruppen af unge omkring hende, men hun forsøger at navigere gennem livet med alt, hvad det indebærer.

'Anything's Possible' kan ses på Prime Video fra den 22. juli.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.