Gå til hovedindhold

Dansker fik kæmpe succes med gyser på Netflix: Nu kommer efterfølgeren

Den kan snart ses på streamingtjenesten

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Den danske instruktør Susanne Bier står bag film som Efter brylluppet med Mads Mikkelsen, Oscar-vinderen Hævnen og naturligvis den romantiske komedie Den eneste ene.

I 2018 kastede kun sig så over gysergenren med Netflix-filmen Bird Box, der har Sandra Bullock i hovedrollen, som en mor - der med to børn i en postapokalyptisk verden - må flygte fra en mystisk fjende, der er dødelig, hvis man ser den.

Filmen blev en kæmpe succes på streamingtjenesten. Nu er en spansk fortsættelse på vej med titlen Bird Box Barcelona. Den fungerer som en spinoff sat i samme univers. Det skriver bl.a. Bloody Disgusting.

LÆS OGSÅ: Susanne Biers kæmpesucces 'Bird Box' får flere spinoff-film

'Bird Box Barcelona' er dog ikke instrueret af Susanne Bier, men derimod instruktør-duoen David Pastor og Àlex Pastor, der også har været med til at skrive filmen.

Det kommende spinoff-gys har følgende plotbeskrivelse:

Det mystiske væsen er tilbage og godt i gang med at udslette Jordens befolkning, som - hvis de ser det - tager deres eget liv. Man følger således Sebastián og hans datter Anna i denne farefulde verden, hvor de må gøre, hvad de kan for at overleve i Barcelona.

LÆS OGSÅ: 10 gyserfilm du skal se, hvis du elsker 'Scream' 

Selvom Susanne Bier ikke instruerer, er hun involveret som producer på filmen, mens også Dylan Clark og Chris Morgan vender tilbage som producere.

'Bird Box' er baseret på en bog fra 2014 af samme navn af Josh Malerman.

'Bird Box Barcelona' kan ses på Netflix fra den 14. juli.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.