Gå til hovedindhold

Se de første billeder fra 'Knives Out 2': Premieredatoen er også afsløret

Daniel Craig er klar til endnu et kringlet mysterie

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Der gik ikke lang tid, før Netflix’ mordmysterie Knives Out fra 2019 med Daniel Craig i front havde haft sin succesfulde gang på streamingtjenesten, inden der blev annonceret hele to fortsættelser.

Først venter naturligt nok 2'eren, der har fået titlen Glass Onion: A Knives Out Mystery. Nu er de første billeder fra filmen landet. Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Man finder her et billede med castet siddende omkring et bord og et andet billede fra bag optagelserne. Se de to billeder nederst i artiklen.

'Glass Onion: A Knives Out Mystery' følger atter Daniel Craig som mesterdetektiven Benoit Blanc, som denne gang rejser til Grækenland, hvor han støder på et nyt hold af kulørte karakterer, der alle er under mistanke for en forbrydelse.

LÆS OGSÅ: Daniel Craigs 007 bedste roller, som ikke er Bond

Daniel Craig gøres således selskab af navne som Kathryn Hahn, Janelle Monae, Kate Hudson, Edward Norton, Leslie Odom Jr., Dave Bautista, Madeline Cline, Jessica Henwick og Ethan Hawke.

Filmens titel er taget fra sangen 'Glass Onion' af The Beatles anno 1968. Men hvad den nærmere dækker, må vi nok vente med at finde ud af, til filmen lander på Netflix. Men mon ikke det har noget med mysteriets mange lag at gøre?

Rian Johnson både skriver og instruerer - som den første film - Benoit Blanc-fortsættelsen. Instruktøren har bl.a. også tidsrejsethrilleren Looper på CV'et samt den omdiskuterede Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi.

'Glass Onion: A Knives Out Mystery' har premiere den 23. december på Netflix

Knives Out 2 cast © Netflix
© Netflix

 

Knives Out 2 bts
© Netflix

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.