Gå til hovedindhold

Geder, oprør og spirende kærlighed: Det kan du se frem til i ’Sex Education’ sæson 3

Interview med stjernerne fra den populære Netflix-serie

Skrevet af Emil Blæsild Johansen


BEMÆRK: Interviewet indeholder spoilers fra sæson 1 og 2 af 'Sex Education'.

Den tredje sæson om eleverne på Moordale High School, Netflix-serien Sex Education er ude på streamingtjenesten.

Serien følger den unge Otis, hvis mor er sexterapeut, som åbner en klinik på skolen, hvor eleverne kan komme og spørge om sex råd – det er dog ikke alle, der er lige glade for dette.

I anledning af den nye sæson har vi mødt fire af seriens stjerner: Asa Butterfield (Otis), Mimi Keene (Ruby), Ncuti Gatwa (Eric) og Aimee Lou Wood (Aimee) - og vi spurgt dem om, hvad vi kan forvente os af deres karakterer i den kommende sæson. Se video-interviewet nederst i artiklen.

- Eric og Adam er i et forhold. Og så skal Eric skal tilbage til Nigeria til sin kusines bryllup og har det virkelig sjovt dernede. Og så kommer han hjem og tager del i et oprør!

Sådan forklarer Ncuti Gatwa, at Eric altså får masser at se til i den kommende sæson.

Mens Aimee Lou Wood fortæller, at hendes karakter Aimee også har masser i vente:

- I kan forvente en ged, terapi, rigtig meget udvikling og rigtig meget forandring.

I slutningen af sæson 2 af ’Sex Education’ blev et noget umage par introduceret i den lidt nørdede Otis og den super-populære Ruby. Og det fortsætter i sæson 3:

- I kan forvente mere af dem sammen. Jeg tror, at vi alle var overraskede over, hvor godt det blev med de to. Og så tænkte forfatterne, at det kunne vi godt få noget mere ud af, forklarer Asa Butterfield, der spiller Otis.

- Det er et helt andet indblik ind i forholdet, end man fik i sidste sæson. Det er lidt mere følsomt. Man ser lidt mere til, hvorfor Ruby er som hun er, og hvordan det ændrer deres forhold. Så det glæder jeg mig til, at I skal se, uddyber Mimi Keene, der spiller Ruby.

Trofaste fans af 'Sex Education' kan altså godt glæde sig. Hold ligeledes øje med vores site, hvor vi vil dele flere bidder af vores interview med seriens stjerner.

'Sex Education' kan ses på Netflix.

Inspiration til hjemmebiografen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder for at få:

  • Nyheder
  • Streamingtips
  • Guides
  • Konkurrencer
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.