Gå til hovedindhold

Haha: Dwayne Johnson laver storstilet joke med Ryan Reynolds og hans mor

Kærlig kollega-drilleri

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Det er en kendt sag, at både Dwayne Johnson og Ryan Reynolds er nogle kække fyre, der ikke går af vejen for en omgang kærlige drillerier.

Nu har charmøren The Rock lige uppet sit joke-game med en storstilet prank på den ligeldes charmerende Reynolds.

I forbindelse med de to mænd og Gal Gadots nye action-komedie Red Notice på Netflix, har Johnson nemlig fået sat et stort billboard op med den drillende tekst: "Ryan Reynolds bruger sin mors Netflix-konto."

På sin Instagram har Rock yderligere skrevet:

- Et sidste kup. Slå den, Ryan Reynolds. For en god ordenskyld, Ryans mor er en FANTASTISK KVINDE. Jeg er ikke sikker på, hvorfor Ryan er endt, som han er.

Ikke overraskende har Reynolds allerede svaret vittigt igen på Johnsons Instagram-post med det frække svar "Retfærdigvis bruger min mor min OnlyFans-konto."

I 'Red Notice' spiller Johnson en FBI-agent, der modvilligt går sammen med en kendt kunsttyv - spillet af Reynolds - for sammen at fange en yderst lovende kriminel i skikkelse af Gadot.

Det bliver spændende at se, hvad Reynolds mon har oppe i ærmet for at få hævn over Johnson. Vi venter spændt!

'Red Notice' kan ses Netflix nu.

Dwayne Johnsons prank på Ryan Reynolds

 

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.