Gå til hovedindhold

Overset Schwarzenegger-film genindspilles: Se Arnolds yngre erstatning

Første trailer fra ny actionfilm

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


En af verdens absolut største filmstjerner er 74-årige Arnold Schwarzenegger. Listen med ikoniske film og oneliners er som bekendt lang, særligt i 80'erne. Tænk blot på film som Conan The Barbarian, The Terminator, Commando og Predator.

Nu har en af hans eksplosive action-baskere fra 90'erne fået en genindspilning, nemlig den højspændte 'Eraser' fra 1996. En film som er blandt The Governators mere oversete titler, men som ikke desto mindre har et kultfølge af fans.

Den nye film hedder 'Eraser: Reborn'. Den er der netop blevet frigivet en
trailer for - se den nederst i artiklen.

Eraser: Reborn

Arnolds erstatning i 'Eraser: Reborn'

I den originale film spiller Schwarzenegger John Kruger, der arbejder med vidnebeskyttelse og har speciale i at "slette" identiteten på ​​nøglevidner ved at forfalske deres død. Kort fortalt.

I 'Eraser: Reborn' er Schwarzeneggers John Kruger byttet ud med en karakter ved navn Mason Pollard, der ligeledes specialiserer sig i at fingere vidners død.

Pollard spilles af 32-årige Dominic Sherwood, som man bl.a. vil kende fra Vampire Academy og 'Don't Sleep' samt serier som 'Shadowhunters' og 'Penny Dreadful: City of Angels'.

'Eraser: Reborn' er i USA sat til at lande på streaming den 7. juni. Vi afventer en dansk streaming-premieredato.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.