Gå til hovedindhold

Sex Education-holdet afslører de mest akavede øjeblikke fra optagelserne

Interview med stjernerne fra den populære Netflix-serie

Skrevet af Emil Blæsild Johansen


Netflix-serien Sex Education er propfyldt med skøre scenarier, der både kan få dig til at krumme tæer og skraldgrine på samme tid. Det er derfor ingen overraskelse, at det til tider kan gå vildt for sig når serien indspilles.

Vi har spurgt stjernerne fra serien ind til, hvilke scener i sæson 3, der var de sjoveste og mest akavede at optage, samt hvilke skuespillere fra serien, som er sjovest at arbejde sammen med. Se interviewet nederst i artiklen.

- Alle de scener, som geden var med i, var akavede. Fordi hun gjorde bare, hvad hun havde lyst til, når hun havde lyst til det. Og hun sked bare alle vegne! Hver gang man kiggede sig omkring, så havde hun skidt noget mere. Og jeg mener SÅ meget lort. Lille ged, kæmpe mængde lort!

Således forklarer Aimee Lou Wood, der i serien spiller Aimee, om hvor belastende det til tider kunne være at have en ged med på settet.

Ncuti Gatwa, der spiller Eric, oplevede også akavede momenter under optagelserne:

- Alle dansescenerne var akavet. Da jeg så dem i år, kiggede jeg på dem og tænkte: "Åh Gud, det her er virkelig, virkelig forfærdeligt, fordi du får ikke lov til at danse til musik, så du har faktisk ingen idé om, hvad du laver. Da jeg så tilbage på de scener tænkte jeg: ”Jeg vil hoppe ud af vinduet”.

Se også: Geder, oprør og spirende kærlighed: Det kan du se frem til i 'Sex Education' sæson 3

Særligt én scene var dog i særdeleshed både sjov og akavet at optage, hvis man spørger Asa Butterfield, der spiller Otis. Nemlig scenen, hvor karakteren Rahim har stoppet toilettet på en bustur og forsøger at løse problemet med en sok:

- Scenen tog meget længere tid at filme, end de havde regnet med bare fordi, det var så svært at holde masken. Og så endte det med at være en meget større scene, end det skulle have været, fordi vi alle elskede, hvad Jim (Howick) gjorde i scenen. Vi lod ham have frie tøjler, og han gik bare til den.

Og netop Jim Howick, der spiller læreren Colin, bliver også fremhævet af både Mimi Keene og Asa Butterfield som en af de sjoveste at arbejde sammen med på settet. De fremhæver, ligesom Ncuti Gatwa, også Aimee Lou Wood som én, der laver en masse sjov under optagelserne, mens Aimee selv nævner Emma Mackey (Maeve) og Chris Jenks (Steve) som nogle af dem, hun har det sjovest med.

'Sex Education' kan ses på Netflix.

 

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder.

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.