Gå til hovedindhold

“This is sex”: Se Johnny Depps datter i ny, fræk serie fra 'Euphoria'-skaber

Musiker og skuespiller The Weeknd er også med ombord

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Lily-Rose Depp er gået i sin fars fodspor som skuespiller. Hun debuterede på film i en mindre rolle i den sorthumoristiske gyser Tusk i 2014 og har siden haft fint med fart på karrieren i en række andre film.

Nu serie-debuterer det 23-årige talent i HBOs The Idol. Den seks episoder lange miniserie er skabt af et par prominente herrer, nemlig musikeren og skuespilleren The Weeknd samt Reza Fahim og ikke mindst Sam Levinsons, der bl.a. også har stået bag den yderst roste og opsigtsvækkende serie Euphoria.

Der er nu landet en ny og potent trailer til 'The Idol'. Det ser virkelig spændende ud. Bl.a. får man et kig på Abel Makkonen Tesfaye aka The Weeknd, som udover at være bagmand for serien også spiller en af hovedrollerne.

LÆS OGSÅ: 'Euphoria' slår seer-rekord: Er kun overgået af én anden HBO-klassiker

Lily-Rose Depp er naturligvis også med, mens et i øvrigt imponerende cast af talenter og mere garvede navne optræder i den stilfulde trailer.

Rollelisten tæller således bl.a. også Troye Sivan, Suzanna Son, Moses Sumney, Jane Adams, Dan Levy, Da’vine Joy Randolph, Hank Azar, Rachel Sennott, Hari Nef og Eli Roth med flere. Vildt!

Serien udspiller sig i musikindustrien, hvor man møder selvhjælpsguru og lederen af en morderne kult Tedros, spillet af The Weeknd. Han indgår i et kompliceret forhold til popsangeren Jocelyn, som portrætteres af netop Lily-Rose Depp.

'The Idol' lander snart på HBO Max, men har endnu ingen officiel premieredato.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.