Gå til hovedindhold

Spilletiden afsløret: Første afsnit af 'The Last of Us' bliver langt!

PlayStation-spillets uhyggelige univers indtager streamingland

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Nu skal vi ikke vente meget længere på at se det første afsnit af HBO-serien The Last of Us. For den 16. januar kan vi glubsk kaste os over serien, der er baseret på PlayStation-spillet af samme navn.

Spilletiden på det første afsnit af i alt 10 er nu blevet afsløret. Det bliver på hele 85 minutter. Altså 1 time og 25 minutter, hvilket på det nærmeste er en lille spillefilm. Det bekræftes via et tweet fra DomTheBomb. Der er endnu ikke annonceret spilletider på de øvrige afsnit.

'The Last of Us' udspiller sig i en postapokalyptisk verden, hvor mennesker er blevet forvandlet til vamle og dødsensfarlilge monstre som følge af infektioner fra muterede svampe.

LÆS OGSÅ: Dansk instruktør har lavet den "vilde" sæsonfinale på 'The Last of Us'

I seriens trøstesløse verden finder man Joel og pigen Ellie, der kæmper for deres overlevelse. De to spilles af henholdsvis Pedro Pascal og Bella Ramsey, mens rollelisten bl.a. også byder på Gabriel Luna, Nick Offerman og Melanie Lynskey.

Det er Craig Mazin, manden bag sensationsserien Chernobyl, der har forfattet 'The Last of Us' i samarbejde med spillets skaber Neil Druckmann.

I instruktørstolen finder man på seriens to finaleafsnit iransk-danske Ali Abbasi. Det bekræftede instruktøren overfor os, da vi mødte ham i forbindelse med premieren på hans seriemorder-film Holy Spider sidste år.

'Holy Spider' er desuden Danmarks bud på en Oscar-vinder i kategorien Bedste internationale film.

'The Last of Us' har premiere den 16. januar på HBO Max.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.