Gå til hovedindhold

Se traileren til Netflix' store danske mysterie-serie 'Equinox'

En hel gymnasieklasse forsvinder...

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Netflix har den 30. december premiere på streaminggigantens anden originale, danske serie efter The Rain. Se den første teaser-trailer til Equinox nederst.

Serien, der bygger på podcasten 'Equinox 1985' handler om en ung kvinde ved navn Astrid. Hun er stærkt berørt af sin søsters og søsterens klasses uforklarlige forsvinden tilbage i 1999.

Astrid er kun ni år gammel i 1999, da klassen af nyudklækkede studenter forsvinder sporløst af uforklarlige årsager. Hun bliver stærkt traumatiseret og plages af skrækindjagende syner i årene efter den uforklarlige hændelse.

21 år senere, i 2020, er Astrid vært på et aftenradio-program, da hendes mareridtslignende syner pludselig begynder at dukke op igen.

Da en af de tre overlevende fra 1999 kontakter hende gennem hendes radioprogram og kort derefter dør på mystisk vis, er Astrid fast besluttet på at finde ud af, hvad der skete med hendes søster og gymnasieklassen. Her opdager hun en mørk og foruroligende sandhed, der involverer hende på måder, hun aldrig kunne have forestillet sig.

Danica Curcic fra bl.a. Fasandræberne har hovedrollen som Astrid, ligesom Lars Brygmann (biografaktuel i Retfærdighedens ryttere) spiller en rolle.

 

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.