Gå til hovedindhold

Fuld smæk på læder og flagermuseører: Se kostumet til den nye Batgirl

Heltinden er klar til at nakke skurke i den kommende film

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Forude venter HBO Max-filmen Batgirl. Det er den 27-årige Leslie Grace, der trækker i helteinde-kostumet, som vi nu har fået det første kig på. Se hele outfittet nederst.

Sangerinden og skuespilleren Leslie Grace fik sin filmdebut i musicalen In the Heights fra 2021 og fortsætter nu i dette karriespor som Barbara Gordon aka Batgirl, der som bekendt er datter af Gothams politiinspektør.

J.K. Simmons er ifølge filmdatabasen IMDb sat til at spille farmand James Gordon, mens Michael Keaton står til igen at indtage sin legendariske rolle som Bruce Wayne/Batman. Desuden er Brendan Fraser castet til skurkerollen Firefly.

Den nye 'Batgirl' instrueres af duoen bag Bad Boys for Life, nemlig Bilall Fallah og Adil El Arbi, mens manuskriptet skrives af Christina Hudson, der bl.a. har skrevet Birds of Prey og Bumblebee samt den kommende superhelte-sammenkomst The Flash.

'Batgirl' har endnu ingen premieredato, men den vil udkomme på HBO Max.

Leslie Grace Batgirl HBO Max

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.