Gå til hovedindhold

Hele 3 nye serier på vej i Game of Thrones-universet

Udover ’House of the Dragon’ arbejder HBO på yderligere historier i George R.R. Martins farefulde verden

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Vi måtte sige farvel til Game of Thrones med ottende og sidste sæson af serien tilbage i 2019. Helt farvel bliver det dog ikke. Faktisk langt fra. For der er nu meget mere på vej i det store univers af farlige magtkampe og komplekse forhold.

HBO udvikler nemlig tilsyneladende hele tre nye spin-off serier til ‘Game of Thrones’, der alle vil foregå før begivenhederne i seriens otte sæsoner. Ja, tre serier udover den allerede offentliggjorte House of the Dragon. Det skriver Variety.

Den første af de nye serier kommer - som det er nu - til enten at hedde ‘9 Voyages’ eller ‘Sea Snake’. Det er medskaberen af serien Rome, Bruno Heller, der er tilknyttet det projekt.

Denne serie vil tage sit udgangspunkt i Westeros’ berømte eventyrer Lord Corlys Velaryon, der går under netop navnet Sea Snake. Han er leder af det yderst velhavende House Velaryon, som også ejer den største flåde i verden. Corlys Velaryon er desuden gift med Rhaenys Targaryen.

Fortællingen om Sea Snake kommer til at udspille sig i samme tidsperiode som ‘House of the Dragon’, hvilket er lidt mere end to århundrede før fortællingen i ’Game of Thrones’.

House of the Dragon


Dette gør også, at det tilsyneladende bliver Steve Toussaint og Eve Best, som man vil se indtage rollerne som henholdsvis Corlys Velaryon og Rhaenys Targaryen i både ’House of the Dragon’ og eventyret om Sea Snake.

Der er endnu ikke tilknyttet nogle forfattere til de to andre spin-off-serier, men de får - som det står nu - titlerne ’Flea Bottom’ og ’10,000 Ships’.

Førstnævnte finder sted i det fattigste distrikt i King’s Landing, mens den andens historie vil udspille sig omkring prinsesse Nymeria, der rejste med Rhoynar til Dorne og giftede sig med Lord Mors Martell.

LÆS OGSÅ: Alt vi ved om 'Game of Thrones'-opfølgeren 'House of the Dragon'

Vi kommer dog nok som det første til at kunne indtage George R.R. Martins univers igen med netop ’House of the Dragon’, der er noget længere i udviklingen og sat til at få premiere i 2022.

'House of the Dragon' har bl.a. allerede castet en god håndfuld skuespillere, så som Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Matt Smith, Rhys Ifans og Sonoya Mizuno samt de nævnte Steve Toussaint og Eve Best.

Considine indtager rollen som kongen Viserys Targaryen, mens Smith spiller hans yngre bror, prins Daemon Targaryen. D'Arcy har fået rollen som prinsesse Rhaenyra Targaryen, kongens førstefødte, mens Cooke spiller Alicent Hightower.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke

Relaterede nyheder

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.