Gå til hovedindhold

Superhelte, zombiegys og sjove danskere: 10 film du skal se i november

Anbefalinger til din næste filmaften

Skrevet af StreamingGuide


Vi har således kigget i filmkalenderen for den mørke måned og har fundet en række film, der bør kunne tilfredsstille en bred smag.

Det betyder således alt fra zombiegys, intens action og dansk komik til superhelte-jul, gribende dramaer og mesterdetektiver.

Herunder har vi samlet 10 film, du kan se i november måned:

Recident Evil Welcome to Racoon City

Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Dette blodige gys er et reboot af zombie-universet på film, som Milla Jovovich afsluttede sin del af med 'Resident Evil: The Final Chapter' i 2016. Denne nye film ser således bort fra samtlige foregående titler i franchisen.

Man ankommer her til Raccoon City, hvor en lille gruppe overlevere forsøger at klare sig levende fra de frådende zombier og samtidig finde frem til sandheden bag den lyssky Umbrella Corporation.

'Resident Evil: Welcome to Raccoon City' er baseret på spillene, der tog sin begyndelse med 'Residen Evil' i 1996.

'Resident Evil: Welcome to Raccoon City' kan ses på Viaplay fra den 28. oktober

Mass 2022

Mass

Det er over et år siden, at man i USA kunne se dramaet 'Mass', der har Harry Potter-stjerne Jason Isaacs i en af de bærende roller.

Nu får vi i Danmark endelig mulighed for at se filmen, der handler om to sæt forældre, der efter et tragisk skoleskyderi forsøger at få styr på, hvad der egentlig skete.

Det ene par mistede deres søn i masseskyderiet - det andet er forældre til gerningsmanden.

Filmen er specielt blevet rost for sine meget stærke skuespilspræstationer.

'Mass' kunne streames på Viaplay fra den 29. oktober

 

Alle for fire

Alle for fire

Denne danske komedie er den seneste titel i Rasmus Heides populære filmserie. Denne gang ånder alt fred og idyl hos brødrene Timo og Ralf samt deres gamle ven Martin, der har lagt sin fortid som politimand bag sig og har fået job i hospitalsvæsenet.

Timo er flyttet ind hos kæresten Lonnie igen, mens han og Ralfs små kup kører som smurt. Lige indtil den dag Timo opdager, at Lonnies fremtidsplaner ikke involverer ham længere! Forude venter imidlertid det mest dumdristige kup nogensinde.

Mick Øgendahl er igen tilbage som manusforfatter og hovedrollen Ralf, mens Anders W. Bethelsen har overtaget rollen som Timo, som Rasmus Bjerg har spillet karakteren i de foregående film.

'Alle for fire' kan købes på Blockbuster fra den 31. oktober og lejes senere

 

Val film 2021

Val

Skuespilleren Val Kilmer har ikke kun sin del af karismatiske, interessante og alsidige roller på sit CV. Fra Jim Morrison til Batman. Han har også et særdeles interessant liv med både op- og nedture, herunder en kræftsygdom.

I dokumentarfilmen med den simple titel 'Val', får man således et indblik i netop skuespilleren liv og dagligdag gennem hele 40 år. Det bl.a. med optagelser, der ikke tidligere har været offentliggjort.

'Val' kan streames på C More fra den 2. november

My Policeman

My Policeman

Dramaet følger tre unge mennesker: Politimanden Tom, læreren Marion og museumskuratoren Patrick.

Trekløveret begiver sig her ud på en følelsesladet rejse i 1950'ernes Storbritannien og videre frem til 1990'erne, hvor Tom, Marion og Patrick stadig fyldes af længsel og fortrydelser, men nu har de en sidste chance for at reparere fortidens skader.

Filmen er baseret bogen af Bethan Roberts med Harry Styles som Tom, Emma Corrin som Marion og David Dawson i rollen som Patrick.

'My Policeman' kan streames på Prime Video fra den 4. november

 

Enola Holmes 2 Netflix

Enola Holmes 2

Denne detektivhistorie er efterfølgeren til Enola Holmes 2020. Stranger Things-stjernen Millie Bobby Brown er tilbage i rollen som Sherlock Holmes kvikke lillesøster.

Denne gang tager Enola Holmes imod sin første sag som privatdetektiv, da en pige forsvinder, mens en sammensværgelse viser sig i horisonten.

Sammen med sine venner og bror, Sherlock Holmes  - spillet af Henry Cavill - drager Enola på et nyt eventyr.

Helena Bonham Carter spiller familiens mor, Eudoria Holmes.

'Enola Holmes 2' kan streames på Netflix fra den 4. november

 

Fall film 2022

Fall

Der loves svedige håndflader og svimlende højder i thilleren 'Fall', hvor man følger de to bedste venner Becky og Hunter.

De er begge adrenalin-junkier, der mener, at livet handler om at overkomme frygt og skubbe grænser.

Da de klatrer 600 meter op til toppen af en afsidesliggende og forladt radiomast, er de imidlertid pludselig strandet uden nogen vej ned igen.

Becky og Hunters ekspertise som klatrere bliver nu sat på den ultimative prøve, når de desperat forsøger at overleve naturens kræfter, manglen på forsyninger og højdesyge.

Spændingsfilmen har bl.a. fået rosende ord fra forfatter Stephen King, der udtalte, at han ville ønske, at han havde skrevet den.

'Fall' kan købes på Blockbuster fra den 7. november og lejes fra den 28. november

 

the wonder film 2022

The Wonder

Her er tale om et psykologisk kærlighedsdrama spundet ind i en nervepirrende thriller.

Man følger således her to for hinanden fremmede, hvis liv påvirker hinandens, hvor kærlighed og ondskab mødes.

I front for filmen finder man den 26-årige Florence Pugh, der allerede har imponeret i så forskellige film som gyset Midsommar, periodedramaet Little Women og superhelte-filmen Black Widow samt den nervepirrende serie 'The Little Drummer Girl'. Kunne det her blive hendes Oscar-film?

'The Wonder' kan streames på Netflix fra den 16. november

Guardians of the Galaxy Holiday Special

Guardians of the Galaxy Holiday Special

Julen venter næsten lige om hjørnet. Så hvis du gerne vil tage forskud på julehumøret, så er 'The Guardians of the Galaxy Holiday Special' stedet af begynde.

Her er nemlig tale om en vaskeægte fortælling om Marvels umage hold af helte i Guardians of the Galaxy sat i den søde juletid.

Star-Lord er i trist humør, så vennerne Drax, Rocket, Mantis og Groot beslutter sig for at finde den ultimative julegave: Kevin Bacon!

'The Guardians of the Galaxy Holiday Special' kan streames på Disney+ fra den 25. november

 

Ambulance

Ambulance

Eksplosionernes mester Michael Bay er tilbage i instruktørstole med denne action-thriller, der er baseret på den danske film Ambulancen fra 2005.

I denne amerikanske genindspilning møder man krigsveteranen Will Sharp, der desperat mangler penge til at dække sin kones medicinregninger. Han søger derfor hjælp fra den ene person, han ved, han ikke burde spørge, nemlig adoptivbroren Danny.

Danny, en karismatisk karriereforbryder, tilbyder nu Will en anden mulighed end penge på bordet, nemlig at være partner i det største bankrøveri i Los Angeles’ historie med et udbytte på svimlende 32 millioner dollars.

Will kan ikke sige nej, da det gælder hans kones liv. Naturligvis går alt snart galt, da kuppet skal udføres og så er gode råd dyre for de to mænd. Yahya Abdul-Mateen II og Jake Gyllenhaal spiller de to brødre på flugt.

Filmen er baseret på den danske Ambulancen fra 2005 med Thomas Bo Larsen.

'Ambulance' kan streames på SkyShowtime fra den 25. november

 

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Relaterede nyheder

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.