Gå til hovedindhold

Vinterguide: Nyd disse 11 nye film i hjemmebiografen denne ferie

Se aktuelle storfilm på Blockbuster.dk (sponsoreret)

Skrevet af StreamingGuide


Vinterferien er over os, hvorfor både tiden og årstiden således er perfekt til at nyde en god film derhjemme i sofaen. Vi kommer derfor med den perfekte filmguide til dine fridage. 

Er du mest til hæsblæsende action, hjertevarme film for hele familien eller en dansk anmelder-darling? Vi har det hele med på vores liste over spændende og aktuelle titler, som du kan se på Blockbuster.dk denne ferie.

CMore

 

002.jpeg


 

Venom 2: Let There Be Carnage

Tom Hardys antihelt vender tilbage i efterfølgeren til Venom fra 2018, der fortalte forhistorien om den kendte Spider-Man-skurk.

I den nye film lever journalisten Eddie Brock side om side med den udenjordiske symbiot, der har taget bopæl i hans krop. Men det er ikke lige nemt at styre det sultne, men dog knivskarpe, rumvæsen.

Da Eddie interviewer den berygtede seriemorder Cletus Kasady, går det da også galt, hvilket bliver starten på noget langt værre. Nemlig en ny symbiot kendt som Carnage!

Andy Serkis, der er kendt fra roller som Caesar i Abernes Planet og Gollum i Ringenes Herre, bestrider instruktørposten, mens Woody Harrelson spiller den nye superskurk.

Køb eller lej 'Venom 2: Let There Be Carnage' på Blockbuster.dk her.

 

 

Copshop


 

Copshop

Der står action på programmet i denne blockbuster om svindleren Teddy Murretto, der tror, at han kan snyde lejemorderen Bob Viddick ved at lade sig anholde.

Men da Viddick ender bag tremmer i det samme fængsel, er en konfrontation uundgåelig. En overraskelse venter dog, da en konkurrerende snigmorder også dukker op på politistationen.

Et dødeligt trekantsdrama er under opsejling og midt i det hele står en kvindelig betjent.

'Copshop' har Gerard Butler i en af de bærende roller. Stjernen vil man bl.a. kende fra andre actionfilm som Olympus Has FallenLondon Has Fallen og Angel Has Fallen, videre til GeostormDen of Thieves og 300.

Køb 'Copshop' på Blockbuster.dk her.

 

Venuseffekten

 


Venuseffekten

Doggystyle-instruktøren Anna Emma Haudal har sin spillefilmsdebut med denne romantiske komedie, der er en af de helt store spillere denne prissæson, da filmen har modtaget hele 12 Robert-nomineringer og 6 Bodil-nomineringer.

Filmen handler om den 25-årige Liv, der bor i provinsen og stadig ikke har klippet navlestrengen til forældrene.

Liv bruger det meste af sin tid på familiens æbleplantage og har ikke fundet sig selv endnu. Men da hun helt uforberedt forelsker sig i den kaotiske og eventyrlige Andrea, vender det op og ned på hendes liv.

Den unge kvinde er splittet mellem trygheden blandt æbletræerne hos forældrene og det spændende storbyliv med Andreas progressive venner.

Men da tingene samtidig tager en uventet drejning i familien, må Liv én gang for alle finde ud af, hvem hun er, og hvor hun hører til.

Køb eller lej 'Venuseffekten' på Blockbuster.dk her.

 

famaddams2.jpg


 

Familien Addams 2

Historien om den makabre familie med hang til det uhyggelige fortsætter i en ny animationsfilm, hvor gruppen denne gang drager på campingtur.

På deres vej gennem USA spreder de gak, løjer og katastrofer, mens de også møder gamle kendinge og besøger kendte steder.

Karaktergalleriet byder bl.a. på moren Morticia, datteren Wednesday, Uncle Fester, hånden Thing, butleren Lurch og den behårede It.

Familien Addams startede som en tegneseriestribe i 1938 og har sidenhen været omsat til både tv-serie, tegnefilm og live action-biograffilm, herunder The Addams Family fra 1991.

Køb eller lej 'Familien Addams 2' på Blockbuster.dk her.

 

kagekampen.jpg


 

Kagekampen

Forsød din vinterferie med denne familiefilm om de legendariske gnomer, der hemmelighedsfuldt hjalp håndarbejdere om natten, indtil de blev udstødt for 200 år siden.

Tre alflinger kravler op til jordens overflade, hvor de bliver venner med Theo, der har problemer med sin bagerbutik. Den er i fare for at blive opkøbt af hans brors kage-imperium. 

De tre venner sætter sig derfor nu for at få gang i butikken igen og hjælpe Theo fra konkurs. Problemet er bare, at ingen af dem tidligere har bagt én eneste kage.

'Kagekampen' er en animationsfilm for hele familien. Den handler om de eventyrlige gnomer, ligesom animerede forgængere som Gnomeo & Julie.

Køb eller lej 'Kagekampen' på Blockbuster.dk her.

 

Clifford the Big Red Dog


 

Clifford - Den store, røde hund

Familiefilmen er baseret på børnebøgerne af Norman Bridwell og handler om hunden Clifford, der vokser til gigastørrelse, når den oplever kærlighed.

Den 12-årige Emily Elizabeth får en lille, rød hundehvalp som gave af en magisk dyreredder. Den næste dag vågner hun op til synet af en kæmpestor hund i sin lille New York-lejlighed.

Hunden Clifford tiltrækker meget opmærksomhed - også online. Det gør ham til en stor attraktion, ikke mindst for folk som selv gerne vil have fat i den specielle hund. Et eventyr er i vente for Emily og hendes impulsive onkel Casey, når Clifford kommer på afveje.

Køb 'Clifford - Den store, røde hund' fra den 15. februar på Blockbuster.dk her.

 

Halloween Kills 2021


 

Halloween Kills

Halloween-franchisen blev genoplivet i 2018 med Halloween, som her har fået en blodig efterfølger.

Seriemorderen Michael Myers med den legendariske hvide maske vender atter tilbage på brutal bersærkergang, selvom han i forgængerens slutning var formodet død.

Efter de grufulde begivenheder i filmen fra 2018, genoptages fortællingen altså nu, hvor vi atter møder den overlevende Laurie Strode, som man første gang så i John Carpenters original fra 1978.

Strode spilles fortsat af Jamie Lee Curtis, som nu må gennemleve endnu et mareridt, hvor både byen Haddonfields beboere og andre overlevende forsøger at få lagt den legendariske dræber i graven én gang for alle.

Køb 'Halloween Kills' på Blockbuster.dk her.

 

comeback trail.jpeg


 

The Comeback Trail

Robert De Niro, Morgan Freeman og Tommy Lee Jones er alle at finde på rollelisten i denne Hollywood-komedie, der følger filmproduceren Max Barber, som skylder penge til mafiaen.

Barber står således i gæld til halsen, hvorfor han nu finder på en vanvittig plan, der måske kan få ham fri fra mafiaen.

Produceren beslutter sig nemlig for at lave en usædvanlig farlig ny film, hvor skuespilleren bag hovedrollen efter planen skal dræbes i et stunt, så bagmanden kan få udbetalt forsikringspengene.

Filmens hovedrolleindehaver bliver Duke Montana, der er en aldrende filmstjerne, som Max Barber blot ser som en deprimeret, gammel alkoholiker. Men da Montana gang på gang overlever filmens i stigende grad voldsomme stunts, ender Barber pludselig med måske at lave sin karrieres bedste film?

Køb 'The Comeback Trail' på Blockbuster.dk her.

 

Cry Macho


 

Cry Macho

Den nu 91-årige (!) kæmpestjerne Clint Eastwood er tilbage som både instruktør og hovedrolleindehaver i dramaet 'Cry Macho', der handler om den tidligere rodeo-stjerne og hesteopdrætter Miko.

Miko vil nu hjælpe en ung dreng væk fra sin alkoholiske mor. På rejsen til drengens far, opstår et venskab, mens Miko vil lære drengen, hvad det vil sige at være et godt menneske.

Clint Eastwood har senest instrueret The Mule, men er bedre kendt for bl.a. sine Oscar-film Unforgiven og Million Dollar Baby.

Køb eller lej 'Cry Macho' på Blockbuster.dk her.

 

houseofgucci_3.jpeg

 

House of Gucci

Filmen 'House of Gucci' er inspireret af den virkelige og dramatiske historie om det italienske familieimperium bag modehuset Gucci.

Da Patrizia Reggiani forelsker sig i rigmandssønnen Maurizo Gucci, bliver hun en del af en ekstraordinær verden, hvor snobberi, overdådighed, berømmelse, grådighed og magt er altdominerende faktorer.

Maruizos far, Rodolfo (Jeremy Irons), byder ikke ligefrem Patrizia velkommen i familien. Det er da også via onklen Aldo (Al Pacino) i New York, at de to nyforelskede finder ind i familiedynastiet.

Men deres vej mod magten er hård og kræver sine ofre. Kærlighed, forræderi, stolthed, hævn og mord er alt sammen på menuen i 'House of Gucci'.

Dramaet er instrueret af den anerkendte instruktør Ridley Scott, der tidligere har stået bag store værker som Alien og Gladiator.

Køb 'House of Gucci' fra den 18. februar på Blockbuster.dk.

 

Boss Baby 2: Det blir' i familien

 

Boss Baby 2: Det bli'r i familien

Baby-bossen i jakkesæt fra Boss Baby er tilbage!

I efterfølgeren er brødrene Tim og Ted blevet voksne og har fået vidt forskellige tilværelser. Ted er blevet en succesfuld direktør, mens Tim er hjemmegående med to børn. Alt ændrer sig dog, da Tims yngste barn, Tina, viser sig at have overtaget kontakten til Babycorp.

Tina afslører også, at den onde Dr. Armstrong har sat sig for at overtage verdensherredømmet. De eneste, der nu kan stoppe ham er Tim, Tom og Tina.

Men planen inkluderer, at de voksne brødre går i barndom igen - bogstaveligt talt.

Køb 'Boss Baby 2: Det bli'r i familien' fra den 21. februar på Blockbuster.dk her.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.